ÇAYKUR'dan 'birinci sürgün' açıklaması

ÇAYKUR'dan 'birinci sürgün' açıklaması

Birinci sürgün kotasını dönüm başına 600 kilogram olarak açıklayan ÇAYKUR, yaş çay alım kampanyasının 17 Mayıs'ta başlayacağını duyurdu.

ÇAYKUR Genel Müdürlüğü birinci sürgün yaş çay alım kampanyasının 17 Mayıs'ta başlayacağını duyurdu. Birinci sürgün kotasını dönüm başına 600 kilogram uygulayacak olan ÇAYKUR yaptığı yazılı açıklamada üreticilere seslendi.

Üreticilerin bahçelerini kontrol etmelerini isteyen ÇAYKUR, hasat olgunluğuna ulaşmış olan çayların beklenmeden toplanmasının kalite bakımından önemli olduğunu vurguladı.

ÇAYKUR'un açıklaması şu şekilde:

"Üreticilerimizin bahçelerini kontrol ederek hasat olgunluğuna ulaşmış olan çaylarını beklemeden toplamaları, kalite anlamında önem arz etmektedir. Hasat esnasında çayın kök, ot, kuru yaprak ve benzeri gibi yabancı maddeler katılmayarak evsafına uygun olacak şekilde toplanarak teslim edilmesi gerekmektedir. Çayımızın geleceği için kaliteden ödün vermememiz gerekmektedir. Bilinmelidir ki kalite bahçeden başlar. Bu vesile ile tüm üretici, çalışan ve tüketicilerimizin mübarek Ramazan Bayramı'nı tebrik eder, sağlıklı, mutlu ve bereketli bir kampanya geçirilmesini dileriz."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN