Chery, en ucuz SUV modelleriyle Türkiye'ye geliyor

Chery, en ucuz SUV modelleriyle Türkiye'ye geliyor

2022 yılında satılan en ucuz sıfır otomobil fiyatları cep yakarken, Çin merkezli Chery markası, uygun fiyatlı SUV modellerini Türkiye'ye getirmeye hazırlanıyor. Benzinli otomobil modelleri, yeni nesil teknolojiyle donatıldı. İşte, Chery SUV fiyatları...

En ucuz sıfır SUV araba fiyatları 2022 yılında, geçen yıla göre iki katına çıkarken, piyasa fiyatlarını aşağı çekmesi beklenen Chery, uygun fiyatlı SUV modellerini otomobilseverlerle buluşturacak. Chery, 3 farklı sınıfta, 3 SUV modeli ile pazara giriş yapmayı planlıyor.

chery-1.jpg

CHERY SUV MODELERİ NE ZAMAN SATIŞA ÇIKACAK?

Çin otomotiv endüstrisinin önde gelen markalarından Chery, 2022 yılında Türkiye pazarına girmeye hazırlanıyor. İlk etapta, ACTECO serisi, 1,6 litrelik benzinli motorlarla donatılmış 3 SUV modeli Türkiye pazarında satışa sunulacak.

Bu modeller şu şekilde belirlenmiş:

*Sportif Coupe Omoda 5: 5 koltuklu, Geçen yıl Guanzghou fuarında tanıtıldı

* SUV Tiggo 7: 7 koltuklu

* SUV Tiggo 8: Orta boy tasarıma sahip

Bu üç modelin satışlarına yılın son çeyreğinde başlanması planlanıyor. Bu döneme kadar olan süre içinde ise otomobillerin homologasyon başvuruları, bayi ve satış sonrası teşkilatının oluşturulması çalışmaları tamamlanacak.

chery-2.jpg

CHERY SUV FİYATLARI NE KADAR?

Türkiye'de satılacak SUV modellerde bulunan ACTECO motor ailesinin, Çin'in en iyi 10 motorundan biri olarak kabul edildiği belirtiliyor.

Türkiye'deki satış fiyatları henüz belli olmayan Chery SUV modelleri, motordan şanzımana, temel bileşenlerden platform geliştirmeye ve geleneksel otomobil teknolojisinden alternatif enerji ve akıllı ağ bağlantısı gibi yeni teknolojilere sahip.

Temel teknolojiler konusunda Ar-Ge faaliyetlerine odaklanan ve Çin'de 18 yıldır üst üste en yüksek binek otomobil ihracat hacmini gerçekleştiren Chery'nin 20 bin 794 patent başvurusu bulunuyor.

13 bin 153 patent onayı alan Chery, motor teknolojisinde sahip olduğu 24 yıllık birikimle 'Technology Chery' markasını ortaya çıkardı.

chery-3.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN