Denizbank kampanyasında son gün! 300 TL'ye varan indirim veriliyor: Başvuru yapmayan acele etsin

Denizbank kampanyasında son gün! 300 TL'ye varan indirim veriliyor: Başvuru yapmayan acele etsin

Denizbank tarafından 2023 yılı ile birlikte kampanyalar yapmaya devam ediyor. Birbirinden dikkat çekici kampanyalarıyla Denizbank arasına bir yenisini daha ekledi. Mayıs ayının son gününe kadar başvuru yapan vatandaşlara 300 TL'ye varan indirim fırsatı sunuyor. Peki indirim fırsatı için ne yapmak gerekir? İşte tüm detaylar...

DENİZBANK'TAN DEV KAMPANYA

Denizbank tarafından başlatılan kampanya kapsamında müşterilere müjdeli haber geldi. Kazandıran kampanya başvuruları 1 Mayıs 2023 tarihi ile başlayarak 31 Mayıs 2023 tarihine kadar devam edeceği açıklandı. Başvuru yapan müşteriler 300 TL'ye varan indirim kazanma imkanı yakalayacak.

Denizbank tarafından yapılan açıklama ile kampanya detayları ve şartları paylaşıldı. Kampanya fırsatı ile araştırmaların devam ettiği sıralarda başvuru için son bir gün kaldı.

Resmi web sitesi üzerinden paylaşılan kampanya detayları indirim fırsatını kaçırmak istemeyenlerin gündeminde yer alıyor. Denizbank tarafından paylaşılan açıklamaya göre 31 Mayıs 2023 tarihine kadar kampanyaya DenizBank.com, MobilDeniz uygulaması, İnternet Bankacılığı, Denizkartım, SMS ya da iletişim merkezleri yoluyla ilk bireysel kredi kartı başvurusunda bulunan kişiler faydalanabilecek.

asgari-ucret-para.webp

300 TL İNDİRİM KAMPANYASI

Başvuru yapan kişilere 300 TL tutarında indirim imkanı sunuluyor. Kredi kartı başvurusu ile birlikte yeni kredi kartıyla 2023 yılının mayıs, haziran ve temmuz aylarında internet üzerinden yapacağı alışveriş işlemlerinin azami yarısı olacak şekilde ayda 100 TL indirim kazanacak. 3 ay boyunca devam edecek kampanya ile 300 TL'ye varan indirim hakkına sahip olabilirsiniz.

1587299945333-yardim.jpg

KAMPANYAYA OTOMATİK KATILIM

Denizbank resmi web sitesi üzerinden kampanya detayları paylaşıldı. Yukarda yer alan yollar üzerinden yapılan başvuru sonrasında onaylanan kredi kartlarının kampanya kapsamında otomatik olarak dahil edileceği bilgisi paylaşıldı.

Kart başvurusunda bulunmanız halinde 300 TL'ye varan indirim şansı yakalayabilirsiniz. Mayıs ayı ile birlikte başvuru sürecinin son bulduğu belirtilirken detaylı bilgi için Denizbank'ın internet sayfasını inceleyebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN