Denizbank'a giden emekliye 10.000 TL ödeme! Emekli promosyonunda rekor rakamlar: Koşulsuz promosyon ödemesi...

Denizbank'a giden emekliye 10.000 TL ödeme! Emekli promosyonunda rekor rakamlar: Koşulsuz promosyon ödemesi...

Denizbank tarafından sık sık güncellenen promosyon ödemesinde rekor ödeme yapılıyor. Emekli vatandaşların dikkatini çeken emekli promosyonlarındaki ödeme koşulsuz bir şekilde emeklinin hesabına aktarılıyor. EYT ve en düşük emekli maaş zammı ile gündemde yer alan promosyon ödemelerinde yeni rakamlar açıklandı. İşte Denizbank güncel promosyon ödemesi...

PROMOSYON ÖDEMELERİNDE REKOR RAKAMLAR

Emekli promosyonlarında güncellemeler tüm hızıyla devam ediyor. Bankalar arası rekabetin yeniden canlandığı son aylarda Denizbank'tan rekor promosyon ödemesi geldi. Milyonlarca emekli vatandaşı ilgilendiren promosyon ödemelerinde güncellemeler üst üste açıklanıyor. Son aylarda emekli konusunda yaşanan gelişmeler ile sık sık gündeme gelen promosyon ödemelerinde rekor rakamlar paylaşıldı.

En düşük emekli maaş zammı ve Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesi sonrası bankalar harekete geçti. Rekabet ortamının hız kazanmasıyla birlikte emekli vatandaşlar en yüksek promosyonu veren bankayı araştırıyor.

EYT'den gelen müşterileri bünyesine katmak isteyen bankalar birçok kampanya ve promosyon güncellemesiyle dikkatleri çekiyor. En düşük emekli maaşında yapılan zam sonrasında otomatik olarak artan promosyon ödemelerinde Denizbank zirveye ulaştı. Emekli maaşını Denizbank'a taşıyan vatandaşa 10 bin TL tutarında promosyon ödemesi yapılıyor.

memuraveemekliyeyapilacakmaaszamora-zqlq.webp

DENİZBANK GÜNCEL PROMOSYON

Mayıs ayı ile gündem olan emekli promosyon ödemeleri için bekleyen binlerce emekli araştırmalarına devam ediyor. Promosyon ödemelerini açıklayan Denizbank ise zirveyi kimseye kaptırmıyor. Belirli maaş aralıklarına göre verilen promosyon ödemeleri ise şu şekilde;

  • 0 - 3.499 TL Altı Maaş Alanlar 3.000 + 3000 TL
  • 3.500 TL - 7.499 TL Arası Maaş Alanlar 3.500 +3500 TL
  • 7.500 TL - 9.999 TL Arası Maaş Alanlar 4.500 + 4500 TL
  • 10.000 TL ve üzeri Maaş Alanlar 5.000 + 5.000 TL

e5ol5vaxoaqekqi.jpg

DENİZBANK PROMOSYON ÖDEMESİ NASIL ALINIR?

Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından emekliliği onaylanan vatandaşlar emekli promosyonlarından faydalanıyor. Denizbank tarafından duyurulan promosyon ödemesinden faydalanabilmek için öncelikle maaşınızı Denizbank'a taşımanız gerekir.

Daha sonrasında 3 yıl boyunca Denizbank üzerinden emekli maaşı alacağınıza dair taahhüt imzalamalısınız. Bu işlemler sonrasında promosyon ödemesi alabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN