Dinlemeyen pişman olacak! Tuna Kaya zenginlik formülünü verdi: En çok bunu yapanlar kazanacak

Dinlemeyen pişman olacak! Tuna Kaya zenginlik formülünü verdi: En çok bunu yapanlar kazanacak

Finans uzmanı Tuna Kaya, zenginlik formülünü açıkladı. Kazanmak için etkili formülleri açıklayan Kaya, ‘En çok bunu yapanlar kazanacak’ dedi.

Finans uzmanı Tuna Kaya, yatırımcılara o hisse ve kripto paraları işaret ederek ‘alın’ diye tavsiyede bulundu. Yatırımcılar elindeki parayı değerlendirmek için farklı yatırım kollarına yöneliyor. Son zamanlarda döviz, altın, kripto paralar ve hisselerdeki artışlarsa oldukça dikkat çekici oldu. Birçok yatırımcı bu alanda yatırım araçlarının gelecekleri konusunda uzman isimlerin görüşlerine başvuruyor.

Teknolojik gelişmeler ve çiplere olan talebin artmasıyla birlikte yapay zeka yatırımları da dikkat çekici olmaya başladı. Kamu Son Haber’de yer alan habere göre, Finans Uzmanı Tuna Kaya da bu konuyu ele alarak, 2024’e yapay zekanın damga vuracağını söyledi.

2024 YAPAY ZEKA YILI OLACAK

Kaya, ABD borsalarında 3 yapay zeka hissesinin yatırımcılar tarafından değerlendirilmesi gerektiğini belirterek şunları söyledi:

“NVİDİA'nın piyasa değeri 2 trilyon doları aştı. 1 yıllık getirisi ise NVİDİA'nın yüzde 232 seviyesinde bulunuyor. Bu yıl ve sonraki yıllarda NVİDİA'ya yukarı yönlü hareketler canlı bir şekilde devam edecek. 1000 dolar seviyesine gelmesini bekliyorum. Diğer yapay zeka ile ilgili hisse senedi ARM ise 128 seviyesinde. 144 seviyesi direnç bölgesi, burada da psikolojik bölge olan 200 bölgesi aşıldıktan Sonra bizi 300'lü seviyeler bekliyor olacak. Diğer yapay zeka ile ilgili şirket SMG burada da destek olarak 705'i takip ediyorum. Buralara doğru olası geri çekilmeler de kademeli alım fırsatı verecektir. Burada 1000 dolar seviyesi direnç seviyesi, eğer aşılırsa 1200 dolar seviyesini görebiliriz”

tuna-kaya-1.jpg

BU COİNLERİ ALAN KAZANACAK

Kripto paralar da son artışın ardından 51 bin dolar seviyesine ulaştı. Bu kapsamda Tuna Kaya, yapay zeka altcoinlerine dikkat çekerek, en çok kazandıracak coinleri açıkladı:

“Bize çok kazandıracak yapay zeka altcoinlerin ise şu şekilde; RENDER, GRT, AGIX, FET ve WLD”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN