Dolar kurunda deprem! O tarihte dolar patlayacak: Doları olmayanlara fırsat doğdu!

Dolar kurunda deprem! O tarihte dolar patlayacak: Doları olmayanlara fırsat doğdu!

Dolar/TL kurunda yaşanan yükseliş sonrasında uzman isimden uyarı geldi. Dolar yatırımı yapanlar ise uygun satış tarihini beklemeye başladı. "Büyük dengesizlikler var" diyen o isim 'zıplama' uyarısı yaptı. Bakın Dolar kaç lira olacak?

Seçime yakın dolar kurunda durgunluk yaşanırken, Deriva Danışmanlık Kurucu Ortağı Dr. Tolga Uysal, piyasalarda yaşanacak değişimleri açıkladı. Uzun süredir baskılanmaya maruz kalan doların her an fırlayacağı iddia edilirken, Uysal'dan çarpıcı bir açıklama geldi. Peki 1 dolar kaç TL olacak? İşte detaylar

dolar.jpg

Türkiye 14 Mayıs seçimlerine hazırlanırken, piyasalarda ateşlenmeye başladı. Dolar/TL kuru 19 seviyelerini görürken, euro ile arasındaki farkı da kapatacağa benziyor. Deriva Danışmanlık Kurucu Ortağı Dr. Tolga Uysal Ekonomim.com'a verdiği bir röportajda seçimin piyasalar üzerindeki etkisini değerlendirdi.

DEĞİŞİME GİDİLMEZSE DOLARDA 25 TL'Yİ GÖREBİLİRİZ

Uysal, iktidarının değişmesi halinde bile doların fırlayacağını belirtti. Merkez Bankas'nın faiz karaları içinse artırılması gerektiğini vurguladı. Doların 25 lirayı göreceğinin altını çizen Uysal, Dolar/TL ve Euro/TL üzerinde bir an önce düzenlemeye gidilmesi gerektiğini aktardı.

dolareuro.jpg

Hükümetin uyguladığı düşük faiz kararının ekonomi de iflas ettiğini ve bu durumun böyle gitmemesi gerektiğini ifade etti.

"DOLARDA ZIPLAMA OLACAK"

Seçime kadar dolar kurunun 19,50 lira da bekletileceğini söyleyen Uysal, seçimden sonra dönüşün olmasının gerektiğini belirtti. Politika değişikliğine dikkat çeken Uysal "Kim gelirse gelsin döviz kurunda 25'lere doğru bir zıplama olacağı kanaatindeyim" dedi,

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN