Dolar o gün şak diye 30 lirayı geçiyor! Paranız kat kat katlanacak, Selçuk Geçer tarihi verdi

Dolar o gün şak diye 30 lirayı geçiyor! Paranız kat kat katlanacak, Selçuk Geçer tarihi verdi

Doları olanlara müjdeli haber Selçuk Geçer'den geldi. Uzun zamandır dolar yatırımcılarının beklediği seviyeleri paylaştı. O tarihten itibaren adım adım 30 TL'ye yükseleceğini belirttiği dolar kuru tahminlerini duyuran ekonomist, yatırımcıların nefesini kesti. Peki dolar ne zaman 30 TL olacak? İşte tüm detaylar...

Dolar kurundaki hızlı yükselişin stabil hale geldiği günlerde yatırımcılar ne yapacağını bilemiyor. Ekonomistler tarafından gelen bilgiler doğrultusunda hareket eden yatırımcılara müjde geldi.

DOLAR TAHMİNLERİ REVİZE EDİLDİ

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer tarafından tarihi dolar tahmini paylaşıldı. Medyabar tarafından paylaşılan bir haberde, Selçuk Geçer'in açıklamalarına göre dolar 30 TL'nin üzerine çıkacak. Açıklamalarında, "Dolar kurunda 30 TL üzerini göreceğiz” sözlerini paylaştığı belirtiliyor.

Dolar kurundaki ani yükselişin devam edeceği yönünde tahminler gelirken, dolar kuruna dair yeni bir rakam veren Selçuk Geçer yatırımcıların gündemine oturdu. İsabetli tahminleriyle arama motorlarında sık sık aratılan isim dolar kuru tahmini için tarihte paylaştı.

110820220826305335806.jpg

MERKEZ BANKASI DOLAR TAHMİNİ

Dolar kuruna dair paylaştığı tahminler ile sık sık gündeme gelen Selçuk Geçer, bir zamanlar davalık olmuştu. İsabetli tahminleriyle gündeme gelen ünlü ekonomist dolar kuruna dair yeni bir tahminde bulundu.

Dolar kurundaki yükselişin ardından yeni beklentilerini duyuran Selçuk Geçer, top Merkez Bankası'na attı. Merkez Bankası yıl sonu tahmininin 26 TL olduğunu belirtirken günümüzde tahminlerini aştığı görülüyor. Selçuk Geçer, "Yeni bir değerlendirme yapılıp dolar kurunun yıl sonu tahmini 30 TL’nin üzerine çıkacak" iddiasında bulundu.

214453.jpg

O TARİHTE DOLAR 30 TL

Dolar kurunun baskılanmasının doğru olmadığını savunan Selçuk Geçer, serbest bırakılmasının doğru bir hamle olacağını ifade etti. Dolar kurunun gerçek değerine yükselmesi halinde yabancıların geleceğini belirtti. Tahminleriyle gündemi sarsan uzman isim Temmuz ayının sonunda ya da Ağustos ayının ortalarında dolar kurunun 30 TL'ye yükseleceğinin bilgisini paylaştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN