Dolarda ibre yukarıyı gösterdi! Yeni haftaya bomba giriş! 20 gün sonra yer yerinden oynayacak!

Dolarda ibre yukarıyı gösterdi! Yeni haftaya bomba giriş! 20 gün sonra yer yerinden oynayacak!

Dolar fiyatlarındaki hareketlilik hem uzman isimlerin hem de yatırımcının dikkatinde yer alıyor. Kritik seviyeyi geçen Dolar üzerindeki baskı devam ederken yükselişi de hız kesmiyor. Dolar kurundaki düşüş beklentisi için tarih açıklandı. İşte güncel Dolar, Euro, İngiliz Sterlini, İsviçre Frangı…

Geçtiğimiz hafta cuma günü haftayı yüksekten kapatan Dolar kuru yeni haftada rekorunu tazeledi. Merkez Bankası'ndan dolar için kritik hamleler gelirken ne vatandaşlar ne de iş dünyası dolardan vazgeçemiyor. Yatırım için en çok tercih edilen araçlar arasında yer alan dolar fiyatlarının Seçimden sonra yükselip yükselmeyeceği konusu ise en çok araştırılanlar arasında yer alıyor. İşte güncel Dolar, Euro, İngiliz Sterlini, İsviçre Frangı…

DOLARDA 20 GÜNLÜK KRİTİK SÜREÇ

Uzun süredir yatay seyirde ilerleyen doların seçime sayılı günler kala tüm zincirleri kıracağı düşünülüyor. Adım adım rekora koşan dolar fiyatlarının düşüp düşmeyeceği Konusu ise en çok araştırılanlar arasında yer alıyor. Geçtiğimiz yıl mayıs ayında gerçekleştirilen seçimler ile birlikte dolardaki sert hareketler hem yatırımcıyı hem de uzman isimleri tedirgin etti. 31 Mart yerel seçimlerinin ardından vatandaş dolara yönelirken analistler de Dolar kurunu seçim sonrasında 40 TL bandına kadar yükselebileceğini işaret ediyor.

dolar-fiyatlari-ne-kadar.jpg

Yükselişin yanı sıra bazı analistler ise seçim sonrasında dolardı 3 liralık bir düşüş beklentisi olduğunu da belirtiyor. Merkez Bankası'nın baskılarının dikkate alınması durumunda yüklü bir sıcak para girişinin seçim sonrasında gerçekleşme beklentisi düşüşü de beraberinde getiriyor.

11 MART 2024 DÖVİZ KURLARI

11-mart-dolar.png

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN