Dolarda o tarihi bekleyen 38 liraya bozacak! Dünyaca ünlü banka tarih verip duyurdu: Fırtına öncesi sessizlik bu

Dolarda o tarihi bekleyen 38 liraya bozacak! Dünyaca ünlü banka tarih verip duyurdu: Fırtına öncesi sessizlik bu

Uzmanlardan yatırımcılara alım fırsatı haberi! Dolarda o tarihi bekleyen 38 liraya bozacak! Dolar borcu olan kafasını taşlara vuracak. Dünyaca ünlü banka tarih verip duyurdu! Fırtına öncesi sessizlik bu...

Döviz piyasalarında 8 Aralık 2023 itibarıyla sakin bir seyir izlenirken, doların 29 sınırına dayanması ve euro için ilginç değerlendirmeler yapıldı. Döviz kurlarının fiyatlarında yaşanan son durum, uzmanlar tarafından mercek altına alındı. Yatırımcılar, doların gelecekteki seyrini araştırırken, Deutsche Bank analistlerinin 2024 yılı sonu için dolar/Türk lirası kuru için yaptığı tahmin dikkat çekti.

YATIRIMCILARA ALIM FIRSATI

dolar-euro-kac-tl.webp

Ekonomistler, bu uzun süren istikrarsızlığın ardından dolar kuru için beklenen patlamanın sinyallerini vermeye başladığını ifade etti. Aynı zamanda uzmanlar, euronun mevcut durumda oldukça ucuz olduğunu ve bu sessizliğin artık son günlerine gelindiğini belirterek yatırımcılara alım fırsatı olabileceğini vurguladı.

Döviz piyasasındaki uzmanlar, euro konusundaki dikkat çekici değerlendirmelerin yanı sıra, Deutsche Bank analistlerinin 2024 yılı sonu için dolar/Türk kuru için 38 seviyesindeki tahmininde bulundu.

GÜNCEL DÖVİZ KURLARI

Dolar: Alış fiyatı 28.9501 lira, satış fiyatı 28.9573 lira.

Euro: Alış fiyatı 31.2502 TL, satış fiyatı 31.2634 TL.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN