Doları olmayanları yıkan haber! Selçuk Geçer açıkladı: 25 TL için tarih verdi

Doları olmayanları yıkan haber! Selçuk Geçer açıkladı: 25 TL için tarih verdi

Yatırımcıların gözü kulağı dolar kurunda, Ünlü ekonomist Selçuk Geçer’den dolarla ilgili yeni bir açıklama geldi. İşte detaylar…

Yatırım yapmak isteyen vatandaşlar ya da elinde doları olanların en çok merak ettiği konu seçimin yaklaşması ile dolar kurunun ne kadar olacağı oldu. Konuyla alakalı Ünlü Ekonomist Selçuk Geçer’den bir açıklama geldi. Detaylar haberimiz de…

banka

DOLAR 20 LİRAYI GEÇTİ, SELÇUK GEÇER 25 LİRA İÇİN TARİH VERDİ

Yüksek dolar kuru tahminleriyle dikkat çeken ünlü ekonomist Selçuk Geçer yatırımcıyı panik edecek dolar açıklaması yaptı. Geçtiğimiz haftalarda dolardaki hareketliliği değerlendiren Geçer, "Dolar 25 TL hayırlı olsun" diyerek tarih verdi.

Türkiye 14 Mayıs'ta cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerine girerken, piyasa belirsizliği devam ediyor.

Borsa yatırımcılarının dikkati 14 Mayıs seçimlerinin sonucuna çevrildi...

Altın fiyatları zirveye ulaştı ve yaza doğru hem gram hem de onsta yeni zirveler görüyor.

Son zamanlarda dolar kuru yeniden yükseldi. Merkez bankası seçim öncesi doların yükselmesini engellemek için adımlar attı ve doları 19 Türk Lirası civarındaki bu seviyede tutmaya çalışıyor.

Ancak bankalar ve Kapalıçarşı zaten dolar kurunu 20 Türk lirası satış yapıyor. 14 Mayıs seçimlerinden önce dolar kuru 20 Türk Lirasını geçecek mi? Seçim Sonrası dolar ne kadar olacak?

İşte Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'in konuyla alakalı son dakika açıklaması.

Selçuk Geçer, YouTube kanalında doların 25 lira yolculuğunun başladığını söyleyerek "DOLAR 25 HAYIRLI OLSUN"" başlıklı bir video çekti. Son videoda dolar ile ilgili şu açıklamayı yaptı:

Dolar 19.56 TL'yi gördü, bir müddet sonra geri döndü. Ufak ufak kıpırdanmalar başladı. Yakın zamanda 20 liranın üzerine görürüz. Onun öncesinde 19.80 ile 19.90 arasında gider gelir, klasik hareketini yapar. 20 TL'ye giderken biraz zorlanır. Çünkü psikolojik bir sınır var orada. 9 liradan 10 liraya geçmesi çok zordu. Sonra 11, 12, 13, 14 lira için çok hızlı ilerlemişti.

20 lirayı kırana kadar biraz zorlanır. 20 lirayı kırdıktan sonra biz 24 -25 lirayı görürüz yakın zamanda. Altını çizelim bunun.

Bu kıpırdanmalar onun göstergesi. Seçim öncesi bu rakamı görür müyüz, orası biraz zor. Çünkü inanılmaz para harcanıyor.

Doları bu seviyelerde tutmak için elinden gelen her şey yapılıyor. Seçimlere kadar biz 19.80 sınırlarında doları görmeye devam ederiz. Sonrasında çok sert hareketler görebiliriz. Dikkatli olmakta fayda var. İfadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN