Döviz hesabı olanlara kötü haber! Elimizde patlayacak... Dolar, Euro, Sterlin'e...

Döviz hesabı olanlara kötü haber! Elimizde patlayacak... Dolar, Euro, Sterlin'e...

Dolar/TL kurunun 27 TL seviyesine yükselmesiyle birlikte yatırımcı gelecek seviyeyi merakla bekledi. Ekonomist Selçuk Geçer'den bomba açıklamalar geldi. Hükümetin dolar/TL kuruna müdahale planı yapacağını iddia eden Geçer, dolar yatırımcılarını resmen tir tir titretti. Elinde dolar olanlar çabuk olsun... Geç olabili

Dolar kuru Merkez Bankası'nın faiz kararları sonrası 27 lira sınırına ulaştı. Vatandaşın elindeki 27 lira sadece 1 dolar değerinde. Dolar yükselecek mi? sorusuna merakla cevap bekleyen dolat yatırımcına kötü haber var. Selçuk Geçer, müdahale planını tek tek açıkladı...

Doların milyonlarca vatandaş için bir yatırım aracı olduğu göz önüne alındığında, ekonomistlerin yorumları ve tavsiyeleri büyük önem taşıyor. Son olarak dolar kuruna yeni bir müdahale beklentisiyle Selçuk Geçer, hükümetin bu konuda nasıl bir adım atacağını açıkladı.

1640958713100-dolar-tl.jpg

DOLAR KURUNA MÜDAHALE Mİ GELİYOR? KORKUTAN DUYURU

Merkez Bankası’nın faiz politikasında 27 ay sonra ilk kez faizleri yükseltme kararı almasıyla dolar fiyatları hızla yükseldi. Bu karar, Türk Lirası’ndaki değer kaybının devam etmesini sağlarken, izlenecek yol en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların seyriyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

tldolar.jpg

Selçuk Geçer’in döviz hesabı olan vatandaşlar için şu açıklamayı yaptı:

“Döviz hesabı olan vatandaşlar için önemli bilgiler paylaşmak istiyorum; bankalardaki döviz hesaplarına vergi gelebileceği iddiaları var. Bu konuda şunları söyleyebilirim: Vergi gelebilir. Daha önce de benzer hatalar yapıldı. Bu hatayı yaparsanız, kayıt dışı ekonomiyi artırırsınız. İnsanlar paralarını bankadan çeker, bir kereye mahsus o vergiyi öder, paralarını yastık altına saklar ve bundan sonra bankalarla piyasa arasındaki makas açılmaya başlar.”

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN