Dövizde ilk rakamlar

Dövizde ilk rakamlar

Yurt içi ve yurt dışında öne çıkan bir verinin olmadığı yeni günde, dolar/TL 8,6070, euro/TL ise 10,4860 seviyelerinden işlem görüyor.

Dolar/TL'de 8,60, euro/TL'de 10,50 seviyelerindeki sınırlı hareketler hafta ortasında da sürüyor. Döviz piyasaları, yarın ABD'den gelecek enflasyon verisi ve ECB faiz kararı ile varlık alım programına ilişkin mesajlara odaklanmış durumda.

PİYASALAR

Dünya genelindeki hisse senedi piyasaları rekor yüksek seviyelerde seyrederken, yatırımcıların ABD Merkez Bankası'nın (Fed) para politikasında sıkılaşmaya gitmekten uzak olduğunu düşünmesiyle ABD Hazine tahvil getirileri bir ayın en düşük seviyelerine yakın seyretti.

Asya'da Japonya dışındaki Asya-Pasifik borsalarını izleye

ALTIN-PETROL

Spot altının ons fiyatı 1.900 doların hemen altındaki hareketlerini sürdürüyor. Bu sabah 1.893 dolar seviyelerinde işlem görüyor. Brent petrol ise yükselişini sürdürdü ve 72,50 dolarla 2 yılın zirvesinde.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN