Dövizdeki düşüş sonrası Renault, Peugeot, Citroen ve Nissan'dan fiyat indirimi

Dövizdeki düşüş sonrası Renault, Peugeot, Citroen ve Nissan'dan fiyat indirimi

Dolar ve euro'daki düşüş sıfır otomobillerin fiyatlarında beklenen indirimi getirdi. Son dönemde yükselen döviz kuru nedeniyle fiyatları aşırı şekilde yükselen bazı modellerin liste fiyatına indirim geldi. İndirimi ilk uygulayan markalar Peugeot, Citroen ve Nissan güncel fiyat listelerini web sayfalarına yükledi.

Döviz kurunda düşüşün ardından otomotiv şirketleri fiyatlarını gözden geçirme kararı aldı. İlk başta Citroen, Opel ve Peugeot fiyatlarını indiren markalar arasında yer aldı. Diğer markalar ise fiyat listelerini güncellemeye başladı. Uzmanlar sıfır otomobil bulmanın zor olduğunu bulunması halinde ise yüzde 5-10 arasında daha ucuza alınabileceğini belirtti.

LİSTELER YENİDEN DÜZENLENDİ

Opel, Citroen ve Peugeot fiyatlarını ilk indiren ve fiyat listesine yansıtan markalardan oldu. Bazı markalar fiyat listelerini aynen tutarken Renault, Dacia BMW, Nissan gibi markalar fiyat listelerini güncelleyerek web sitelerine yükleme aşamasına geçti.

Opel Corsa 1.2 motor manuel vites 359 bin 900 lira, Citroen'in en ucuz otomobili C3 1.2 manuel vites 332 bin liradan indirimli olarak satışa sunuldu.

İŞTE CITROEN'DEKİ SON FİYATLAR

citroen-1.jpgc4-fiyat.jpg

NISSAN'DAKİ SON FİYAT LİSTESİ

juke2021.jpgnissan-qas2021.jpg

nissan-juke-02.jpg

RENAULT: FİYATLARDA YÜZDE 20 İNDİRİM OLACAK

Renault Mais Genel Müdürü Berk Çağdaş, fiyatlarda ortalama yüzde 20'lik bir indirim olacağını belirterek, "Renault Mais olarak, piyasa koşulları çerçevesinde tüketici faydasını gözeten fiyat politikalarımızı sürdürüyoruz. Bu anlamda gevşeyen döviz kurlarıyla birlikte fiyat listelerimizde güncelleme çalışmalarına başladık.

megane.jpg

Kurda stabilizasyonun sağlanmasıyla Renault ve Dacia markalarımızda ortalama yüzde 20 indirim gerçekleştirmeyi planladığımız güncel fiyat listemizi en kısa sürede paylaşmaya devam edeceğiz." dedi.

renault.jpg

HYUNDAI DE RAKAMLARI İNDİRDİ

Hyundai'dan yapılan açıklamada, internet sitesinde yer alan fiyatlarda güncelleme yapıldığı ve aralık başında duyurulan fiyat listesine geri dönüldüğü bildirildi.

Açıklamada, ayrıca yüzde 50'lik ÖTV dilimine geri dönen modellerin bulunduğu aktarıldı.

hyundai.jpg

Citroen'den yapılan açıklamada da model bazında değişmekle birlikte araç fiyatlarında ortalamada yüzde 10'luk bir düşüş yaşandığı kaydedildi.

Peugeot'da da fiyat güncelleme çalışmalarının devam ettiği öğrenildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN