Duyanlar kulaklarına inanamadı! O banka rekor seviyede ödeme yapıyor! Ödemeler Ekim ayında

Duyanlar kulaklarına inanamadı! O banka rekor seviyede ödeme yapıyor! Ödemeler Ekim ayında

Promosyon ödemeleri için bankalar rekabete devam ediyor. Yapı Kredi 27 bin TL promosyon ödemesi ile yarışı kızdırdı. Yapı Kredi’ye yanıt İş Bankası'ndan geldi. İşte promosyon ödemeleri hakkındaki tüm detaylar…

Bankalar promosyon ödemeleri de açıklamaya devam ediyor. Maaş promosyon ödemesi kapsamında 27 bin TL ile zirvede yer alan Yapı Kredi’ye rakip çıktı. İş Bankası 22.000 TL promosyon ödemesi yapılacağını açıkladı. İşte promosyon ödemeleri hakkındaki tüm detaylar…

PROMOSYON YARIŞLARI DEVAM EDİYOR

Bankalar tarafından emeklilere sağlanan promosyon ödemeleri hakkında açıklamalar gelmeye devam ediyor. Ağustos ayında yapılan emekli promosyon kampanyaları kapsamında promosyon ödemeleri kamu çalışanlarına kadar ulaştı. Vakıfbank ve Emniyet Genel Müdürlüğü arasında yapılan anlaşma ile 27.000 TL promosyon ödemesi yapılacağı belirtildi.

İş Bankası ve OMCO arasında yapılan tartışmalar ile birlikte 22 bin TL promosyon ödemesi yapılmasına karar verildi. Promosyon ödemeleri 3 yıl geçerli olacak.

Promosyon ödemeleri için belirlenen 22 bin TL’lik promosyon ödemeleri Ekim ayı içerisinde tek seferde hesaplara yatırılacak. Deneme aşamasındaki çalışanlar ve kadroya geçenlerde promosyon hakkından yararlanabilecek.

İş bankası

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN