Ehliyeti olan 75 bin TL’ye iş başı yapacak! İş kolay maaş çok: Bu fırsatı değerlendirmeyen bin pişman olur

Ehliyeti olan 75 bin TL’ye iş başı yapacak! İş kolay maaş çok: Bu fırsatı değerlendirmeyen bin pişman olur

Yurt dışında çalışma hayali olanlara İŞKUR aracılığıyla yeni bir fırsat geldi. 250 işçi alımı yapacak olan Avusturya, yeni ilanını İŞKUR’dan paylaştı. İşte, Avusturya’nın yüksek maaşlı yeni iş fırsatı…

Türk işçilere yeni fırsatlar tanımak isteyen Avusturya, 250 kişilik alım yapacağını duyurdu. İŞKUR üzerinden yapılacak alımlarla ilgili detaylar da belli oldu…

AVUSTURYA İŞÇİ ALIMI

İŞKUR, Avusturya Postanesi'nde çalışmak üzere kamyon şoförleri alımı yapacağını duyurdu. Tam zamanlı olarak çalışacak personele en az 2.300 Euro brüt aylık gelir maaş sağlanacağı belirtildi. İşe alımlar kapsamında ilk 6 ay ücretsiz konaklama (yemekler dahil değildir) imkanı sağlanacaktır. Bunun yanı sıra başvuruda bulunacak adayların ağır vasıta sürücüleri için geçerli olan C95 eğitimi ve Almanca kursu masrafları karşılanacak.

İŞKUR tarafından yapılan duyuruda, Avusturya işçi alımları için aranan başvuru şartları şöyle:

  • C, C1, E, CE, E tipi sürücü belgelerinden birine sahip olmak,
  • Hızlı karar verme becerisinin olması,
  • Yük kaldırma ve fiziki yeterlilik,
  • Güvenilir ve dakiklik.

avusturya-isci-alimi-1.jpg

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Başvuru yapmak isteyen adaylar İŞKUR E-Şube üzerinden iş arayan bölümüne giriş yaptıktan sonra iş ilanları sekmesinden yurtdışı seçeneğini seçerek oradan Avusturya’nın iş fırsatlarını inceleyerek başvuru yapabilecek. Başvuruda bulunacak adaylar https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanDetay.aspx?uiID=00007976749&isyeriTuru=Yabanc%C4%B1%20%C4%B0%C5%9Fveren adresi üzerinden başvuruda bulunabilecekler.

iskur-avusturya-postasi.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (8)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
8 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN