Klasiklerin yerini aldı, talep patladı! İstediğiniz ölçüde yapılıyor bileğinizi dolduruyor: İşte kadınların yeni tercihi…

Klasiklerin yerini aldı, talep patladı! İstediğiniz ölçüde yapılıyor bileğinizi dolduruyor: İşte kadınların yeni tercihi…

Klasik bilezik modellerinden sıkılanların yeni gözdesi belli oldu. Bu model istediğiniz ölçüde yapılıyor bileğinizi dolduruyor. İşte kadınların yeni tercihi bilezik modeli…

İnce ve zarif yapısı ile dikkat çeken ajda model bilezikler, kadınlar tarafından şık ve estetik yapısı ile fazlasıyla tercih ediliyor. Geleneksel takı tasarımlarından farklı olarak, minimal detaylarıyla sade ve şık bir görüntüde olan ajda bilezikler, tüm kıyafetlere uyum sağlamasıyla da ön plana çıkıyor.

İstenilen grama göre yapılabilen ve satarken değer kaybetmeyen bu bilezik modeli son zamanlarda herkesten ilgi görüyor. Sivas’ta kuyumculuk yapan Nurullah Koçak, gün içinde yaklaşık 150 adet ajda bilezik siparişi aldıklarını söyledi.

ajda-bilezik-1.jpg

İŞÇİLİK FARKI ALINMIYOR

Kuyumcu Nurullah Koçak, ajda model bilezik modellerinde alt sınırın 10 gramdan başladığını ve vatandaşın talebine göre yukarı aşağı her gramda yapılabildiğini söyleyerek, Şu anda işlemesiz olan ajda bilezik modeli adını verilen bu grup bilezikler modelleri trend oldu. Bu bilezikler için işçilik farkı alınmıyor deniliyor ama aslında sadece fantezi bilezik grubunda işçilik var. Onun dışında ki bileziklerde de bir işçilik olmuyor.

Yaklaşık altı aydır ajda bilezik, kibrit çöpü modelleri, zikzak modeller rövanşta. Bu bilezik modellerine Sivas’ta ilgi oldukça yoğun. Sipariş alıyoruz günlük yaklaşık olarak 150 tane bilezik yapıyoruz. İşçilik farkı alınmıyor deniliyor bundan dolayı da talep ediliyor. Aynı zamanda gramı az oluyor bu da alım gücünü biraz daha artırıyor. Bu bilezik modellerinde alt sınır 10 gramla başlıyor vatandaşın isteğine göre yukarı aşağı her gramda da yapabiliyoruz. Şu anda bu modeller halkın gözdesi” dedi.

Vatandaşlar ise ajda bileziklerin zarif göründüğünü, özellikle nişan ve düğün yapacakların tercihi olduğunu belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN