Ekim ayının ilk kampanyası geldi! Sıfır araçta 180 bin TL indirim yüzde sıfır faiz... Ayağınızı yerden kesecek fırsat

Ekim ayının ilk kampanyası geldi! Sıfır araçta 180 bin TL indirim yüzde sıfır faiz... Ayağınızı yerden kesecek fırsat

Araç almak isteyenler dikkat! Son bir yıl içinde araç fiyatları olağanüstü şekilde artmış ve özellikle ÖTV zammı ile fiyatlar uçmuştu. Araç sahibi olmak isteyen milyonlarca vatandaş ise 'En uygun fiyatları araçlar hangisi? Hangi markalar indirime girdi?' sorularını araştırmaya başladı. Ekim ayının ilk kampanyası geldi. Sektörün önemli isimlerinden Emre Özpeynirci güzel haberi duyurdu. Sıfır araçta 180 bin TL indirim yüzde sıfır faiz! Bu fiyatlar bir daha gelmez.

Uygun fiyata sıfır araç sahibi olmak isteyenler bu habere dikkat. Yıl başından bu yana araç fiyatları gelen ÖTV vergileri ile hızla artmış ve uçuk rakamlara ulaşmış durumda. Ucuz yoldan araç sahibi olmak isteyen vatandaşlar ise markalar tarafından yapılan indirimleri yakından takip etmeye başladı. Ekim ayının bomba kampanyası duyuruldu. Sektörün önemli isimlerinden Emre Özpeynirci müjdeyi verdi. Ayağınızı yerden kesecek fırsat. Sıfır araçta 180 bin TL indirim yüzde sıfır faiz...

yeni-jhjhjh-5.jpg

EKİM AYININ İLK KAMPANYASI GELDİ: UZMAN İSİM SON DAKİKA OLARAK DUYURDU

Dev markalar tarafından yapılan indirimleri takipçileri ile paylaşan Emre Özpeynirci, sosyal medya hesabından yeni bir paylaşımda bulundu. Sıfır araçlarda 180 bin TL'ye kadar düştüğünü belirten Özpeynirci, paylaşımından şu ifadeleri kullandı:

"Üretici destekleriyle kampanya‼️ Geçen hafta üstüne basarak, "Türkiye'de vatandaşların otomobil alabilmesi için ya üreticiler destek çıkacak, ya da matrahlar güncellenecek" yorumunu paylaşmıştım. Şimdi görüyorum ki Toyota gibi geçtiğimiz aylarda yeterli araç bulamadığı için satışları oldukça gerileyen markalar, kayıplarını geri alabilmek adına özel üretici destekleri ile kampanyaları devreye sokuyor. Açıkçası üretici desteği olmasa bunu yapamayacakları açık.

b54.jpg

SIFIR ARAÇTA 180 BİN TL İNDİRİM FIRSATI

Örneğin Toyota, bu desteği indirim veya sıfır faiz olarak yansıtmış.

Corolla modelinde 180 bin TL'ye varan indirim veya 250 bin kredi için 12 ay vadede sıfır faiz sunulmuş. Böylece Corolla Vision MDS modeli ÖTV muaf (engelli) sınırına gerilemiş.

Corolla Cross, Yaris Cross ve Hilux modelleri için de yine 250 bin TL için 12 ay sıfır faiz imkanı sağlanmış."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN