Ekonomik kriz iddialarına Ekonomist Batırel'den ilginç tepki: Etrafınıza bakın kadın-erkek herkes göbekli

Ekonomik kriz iddialarına Ekonomist Batırel'den ilginç tepki: Etrafınıza bakın kadın-erkek herkes göbekli

Ekonomi yazarı Necmettin Batırel, sosyal medya hesabı üzerinden Türkiye’nin ekonomik kriz yaşamadığını iddia ederek dikkat çeken bir açıklama yaptı. Batırel, “Türkiye asla krizde değil; etrafınıza bakın, kadın - erkek herkes göbekli” dedi.

'Şakkadanak' çıkışıyla hafızalara kazınan ekonomi yazarı Necmettin Batırel, sosyal medya hesabından Türkiye'de ekonomik kriz olmadığını savunarak ilginç bir paylaşım yaptı. Batırel, “Türkiye asla krizde değil; etrafınıza bakın, kadın - erkek herkes göbekli” ifadelerini kullandı.

Batırel'in paylaşımının devamı şu şekilde:

"Türkiye asla krizde değil. Hele açlık çekiliyor palavranın babası. Niye mi? Yahu etrafınıza bakın, kadın - erkek herkes göbekli. İnsanlar şişmanlıktan yürüyemiyor. Peki bu nasıl oluşuyor, yemekle değil mi? O zaman sıkıntı var mı? Yok. Hem yerim hem yakınırım. Kimseyi kandırmayın."

Batırel'in paylaşımını alıntılayan Ekonomist Özgür Demirtaş ise, "Allahım sabır. Hükümet işte bu beyefendinin dediği şeyi yaptı. Tweet burada bitti" ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

6 yıl önce CNN Türk'te katıldıkları programda karşı karşıya gelen Batırel ile Demirtaş arasında geçen diyalogda Batırel “Ben olsam dolar rezervinden 10 milyar doları şakkadanak satarım! Şaşırır millet! Arkadan şak bir 10 milyar dolar daha satarım! 20... yetmedi! Bir 10 daha! 30... Biter zati çil yavrusu gibi dağılır millet” ifadelerini kullanmıştı. Programın diğer konuğu Özgür Demirtaş ise, Merkez Bankası'nın rezervlerinin herkes tarafından bilindiğini ve bu nedenle satış yöntemiyle doların düşmesinin uzun soluklu olamayacağını anlatmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (34)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
34 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN