Elinde gram altını olanlar yandı! Bakan Şimşek tarih vererek öyle bir uyarıda bulundu ki... Herkes kuyumcuya koşacak

Elinde gram altını olanlar yandı! Bakan Şimşek tarih vererek öyle bir uyarıda bulundu ki... Herkes kuyumcuya koşacak

Altın fiyatları ile ilgili flaş gelişme! Ekim ayı ile birlikte düşüşe geçen altın fiyatları toparlanmaya başladı. Gram altın 1.655 liradan işlem görürken çeyrek altın fiyatı ise 2.723 TL'ye kadar çıkmış durumda. Yatırımcılar 'Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Gram altın ne kadar olacak?' sorularını araştırırken Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'ten korkutan açıklama geldi. Elinde gram altın olanlar dikkat! Bakan Şimşek tarih vererek uyardı. Bu fiyatı gören kuyumcuya koşuyor!

Altın fiyatları Ekim ayı ile birlikte düşüşünü sürdürmeye devam ederken gram altın ve çeyrek altın fiyatları 9 ayın dibini görmüş durumda. Yatırımcılar 'Altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi? Gram altın ne kadar olacak? Altın alınır mı, satılır mı?' sorularını araştırırken Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'ten korkutan haber geldi. Elinde gram altın olanlar yandı! Bakan Şimşek tarih vererek öyle bir uyarıda bulundu ki... Rakamı gören kuyumcuya koşuyor. O tarihte altın fiyatlarında deprem olacak.

ALTIN FİYATLARI BUGÜN NE KADAR OLDU?

GRAM ALTIN NE KADAR?

Gram altın, alış 1.641 TL, satış 1.655 TL. Geçen hafta gram altının satış değeri 1.614 TL. 41 TL yükseliş gerçekleşti.

ÇEYREK ALTIN FİYATI NE KADAR?

Çeyrek altın, alış 2.682 TL, satış 2.736 TL. Geçen hafta çeyrek altının satış değeri 2.667 TL. 69 TL yükseliş gerçekleşti.

CUMHURİYET ALTIN FİYATI NE KADAR?

Cumhuriyet altını, alış 11.034, satış 11.146 TL. Geçen hafta cumhuriyet altının satış değeri 10.869 TL. 277 TL yükseliş gerçekleşti.

gfgfgf-2023-10-10t151526-997.jpg

YARIM ALTIN FİYATI NE KADAR?

Yarım altın, alış 5.364 TL, satış 5.473 TL. Geçen hafta yarım altının satış değeri 5.335 TL. 138 TL yükseliş gerçekleşti.

TAM ALTIN NE KADAR?

Tam altın, alış 10.837 TL, satış 10.946 TL. Geçen hafta tam altının satış değeri 10.671 TL. 275 TL yükseliş gerçekleşti.

ELİNDE ALTIN OLANLAR DİKKAT! BAKAN ŞİMŞEK ÖYLE BİR RAKAM VERDİ Kİ...

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek katıldığı bir televizyon programında altın fiyatları ile ilgili önemli bir duyuruda bulundu.

fggfggf-2.jpg

Altın fiyatlarının düşeceğini belirten Bakan Şimşek, "Para politikasındaki rasyonelleşmeyle birlikte altına olan talebin düşeceğini öngörüyoruz. Burada yapacağımız en ufak bir normalleşme cari açığı milli gelire göre en azından yüzde 1 oranla azaltacak." dedi ve elinde altın saklayanları uyardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN