Elinizde TL varsa acele edin! Uzman isim duyurdu: Toptan alın

Elinizde TL varsa acele edin! Uzman isim duyurdu: Toptan alın

Artan enflasyon vatandaşı zor durumda bırakırken uzman isimlerden açıklamalar peş peşe geliyor. Yatırım yapmak isteyenlere acil uyarı yapıldı. TL’nizi sakın elinizde bekletmeyin. Uzman isimden “ Toptan alın” çağrısı geldi. İşte konu hakkındaki tüm detaylar…

Son yıllarda peş peşe gelen zamlar vatandaşın alım gücünü de düşürmeye devam ediyor. Maaş oranları artsa da ürünlere gelen zamlar yapılan maaş zamlarını da eritti. Uzman isimlerden açıklamalar peş peşe gelirken elinde TL bulunduranlara uyarı yapıldı. Prof. Dr. Şenol Babuşçu “ Toptan alın” çağrısında bulundu. İşte konu hakkındaki tüm detaylar…

SAKIN ELİNİZDE TUTMAYIN

Elinde parası bulunan ve değerlendirmek isteyen vatandaşlar uzman isimlerden gelen açıklamaları yakından takip ediyor. Enflasyon ortamında günlük hayatta sürekli tüketilen ürünlerin fiyatlarındaki artış uzman isimlerin de gündeminde yer alıyor. Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Prof. Dr. Şenol Babuşçu yatırım yapmak isteyenleri tek tek uyardı. Sosyal medya hesabı Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda bol birikim yapılması gerektiğini işaret eden uzman isim, sürekli fiyatı artan ve çok fazla yer kaplamayan ürünlerin sürekli ihtiyaç duyulması nedeniyle toptan almakta fayda olduğunu söyledi. Prof. Dr. Şenol Babuşçu, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Eğer paranız varsa; Enflasyon ortamında günlük hayatınızda sürekli olarak kullandığınız ve hızlı tükettiğiniz ürünleri bol alarak birikim yapabilirsiniz. Sürekli fiyatı artan, çok fazla yer kaplamayan ve sürekli ihtiyacınız olacak ürünleri enflasyonist ortamda toptan almak faydalı olacaktır.”

senol-babuscu.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN