Emeklileri ilgilendiren son dakika haberi! Meclis Genel Kurulu'nda kabul edilen düzenlemeyle emeklilere yüzde 25 zam yapılacak!

Emeklileri ilgilendiren son dakika haberi! Meclis Genel Kurulu'nda kabul edilen düzenlemeyle emeklilere yüzde 25 zam yapılacak!

Son dakika haberine göre, Sosyal Güvenlik Kurumu (SSK), Emekli Sandığı ve BAĞ-KUR emeklilerine yönelik madde değişikliği Meclis Genel Kurulu'nda kabul edildi. Yapılan değişiklikle birlikte, emeklilere 6 aylık dönemler halinde yüzde 25 zam yapılması ve bunun yanı sıra enflasyon ve refah payının da dikkate alınması öngörülüyor. Ayrıntılar haberimizde...

Son dakika haberine göre, SSK, Emekli Sandığı ve BAĞ-KUR emeklilerine yönelik madde değişikliği, Meclis Genel Kurulu'nda kabul edildi. Yapılan değişiklikle birlikte, emeklilere 6 aylık dönemler halinde yüzde 25 zam yapılması ve ayrıca enflasyon ve refah payının da dikkate alınması öngörüldü.

6 AYLIK YÜZDE 25 EMEKLİ ZAMMI KABUL EDİLDİ

vbc.jpg

Milyonlarca emeklinin büyük bir merakla beklediği zam haberi sonunda geldi. Meclis Genel Kurulu'nda görüşülen ve SSK, Emekli Sandığı ve BAĞ-KUR emeklilerine yönelik yapılan değişikliklerle birlikte, enflasyon ve refah payı dahilinde 6 aylık yüzde 25 zam öngörüldü. Bu önemli madde, herhangi bir değişiklik yapılmadan kabul edildi. Ancak SSK ve BAĞ-KUR emeklilerine ilişkin 18. maddeye gelindiğinde, MHP çekimser kaldı.

Dün ise memur emeklilerine yönelik madde değişikliği kabul edilerek yüzde 25 zam yapılmıştı. Ayrıca memurlara 8 bin 77 lira seyyanen zam yapılmasıyla ilgili maddeler de kabul edilmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN