Emekliye rekor promosyon İş Bankası'nda! Başvuranın hesabına yatırılıyor: Promosyon ödemelerinde son 6 gün

Emekliye rekor promosyon İş Bankası'nda! Başvuranın hesabına yatırılıyor: Promosyon ödemelerinde son 6 gün

Emekli vatandaşların gündeminde yer alan promosyon ödemeleri sürekli olarak güncellenmeye devam ediyor. Ülkemizde yer alan en büyük özel bankalardan birisi olan Türkiye İş Bankası emeklilere sunduğu promosyonu güncellendi. Emekli müşterileri kendi bünyesine çekmek adına bayram güncellemesi yapan İş Bankası yeni promosyonlarını duyurdu. Promosyon ödemelerinden EYT'liler de faydalanıyor. İşte tüm detaylar...

EMEKLİ PROMOSYONUNDA REKOR ÖDEME

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu tarafından şubat ayının son gününde oturumu kabul edilen Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) müjdesi verildi. Kısa bir sürenin ardından Resmi Gazete'de yayımlanarak yasalaştı.

Yeni yasa ile birlikte ilk etapta 2 milyon 250 bin vatandaşın emekli olması planlanıyor. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından alınan EYT başvuruları ile birlikte EYT'den hak kazanan vatandaşların nisan ayında maaş alacağı belirtiliyordu. Yeni sistem ile birlikte EYT'li vatandaşlar da promosyon ödemelerinden faydalanacak.

Bankalar arasındaki rekabetin son aylarda yaşanan emekli gelişmeleri ile birlikte yeniden hız kazandığı göze çarptı. EYT'liler ilk maaşları ile birlikte emekli promosyonundan da faydalanabilecek. Emekli gelişmeleri ile birlikte promosyon rekabeti hız kazanan bankalar tek tek promosyon güncellemesi yapmaya devam ediyor.

emekli-9734.webp

İŞ BANKASI EMEKLİ PROMOSYON ÖDEMELERİ

İş Bankası tarafından kısa bir süre önce güncellenen promosyon ödemesi ile birlikte emekli vatandaşlar sıraya girdi. 2022 yılı ile başlayan promosyon serüveni 2023 yılının nisan ayı ile birlikte devam ediyor. İş Bankası tarafından yapılan duyuru ile birlikte ilan edilen promosyon ödemeleri maaş aralığına göre veriliyor. Maaş aralığına göre verilen promosyon ödemeleri ise şu şekilde;

Maaş aralığı 0 - 3.500 TL'ye (3.500 TL hariç) kadar olanlar 4.500 TL

Maaş aralığı 3.500 TL - 7.500 TL (7.500 TL hariç) arasında olanlar 5.250 TL

Maaş aralığı 7.500 TL - 10.000 TL (10.000 TL hariç) arasında olanlar 6.750 TL

10.000 TL ve daha fazla olanlar 7.500 TL tutarında ödeme yapılacaktır.

2-ttlf.webp

TÜRKİYE İŞ BANKASI EMEKLİ PROMOSYONU NASIL ALINIR?

Türkiye İş Bankası tarafından emekli promosyonu alabilmek için öncelikle 3 yıl boyunca aynı bankadan maaş alacağınıza dair taahhüt vermeniz gerekir. Taahhüt verdikten sonra emekli promosyonu hesabınıza yatırılacaktır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN