Fatura ödeyenleri ilgilendiriyor! 13 Mayıs'a kadar yapmayan kalmasın! Elektrik, su, doğalgaz, telefon…

Fatura ödeyenleri ilgilendiriyor! 13 Mayıs'a kadar yapmayan kalmasın! Elektrik, su, doğalgaz, telefon…

Fatura ödeyen vatandaşların yakından ilgilendiren önemli bir duyuru yapıldı. Telekomünikasyon, elektrik, su faturaları için yeni düzenleme gündemde. 13 Mayıs 2023 tarihine kadar devam edecek. İşte merak edilen konu hakkındaki tüm detaylar…

18 yaş üzeri üniversiteye giden öğrencileri ilgilendiren yeni bir kampanya imza atıldı. Telekomünikasyon, cep telefonu, elektrik, su, doğalgaz fatura ödeme işlemleri için düzenlemenin detayları paylaşıldı. Akbank tarafından yapılan duyuru kapsamında otomatik fatura ödeme talimatı veren vatandaşlara chip para hediye edileceği duyuruldu. Akbank mobil üzerinden otomatik ödeme talimatı vererek ilk talimatta 25 TL, 2. talimatta 50 TL, 3 ve üzeri talimatlarda ise 75 TL olmak üzere toplam 150 TL chip para kazanabilirsiniz. İşte merak edilen konu hakkındaki tüm detaylar…

KAMPANYA ŞARTLARI NELERDİR?

Kampanya kapsamında detaylı bilgi almak isteyen müşteriler 444 25 25 Akbank müşteri iletişim merkezi ile irtibata geçerek kampanyanın detaylarını öğrenebilir.

Akbank T.A.Ş kampanyayı durdurma ve değiştirme hakkını saklı tutar.

akbank-1.jpg​​​​​​​

13 Nisan 2023 tarihinde başlayan kampanya 13 Mayıs 2023 tarihine kadar devam edecek. Akbank üzerinden yapılan fatura ödeme talimatları kampanya kapsamında yer almaktadır. Otomatik ödeme talimatı veren kullanıcılar için geçerli olacak ödeme tutarları şu şekildedir:

  • 1. otomatik ödeme talimatları için 25 TL,
  • 2. otomatik ödeme talimatları için 50 TL,
  • 3 ve üzeri otomatik ödeme talimatları için 75 TL olmak üzere toplamda 150 TL’ye varan chip-para ödülü kazanacaklar.

Kampanya kapsamında telekomünikasyon, cep telefonu, elektrik, su, doğalgaz fatura ödeme talimatları geçerli olacak.


Kampanya katılım için her talimatın belirlenen tarihler arasında en az bir kez otomatik ödeme olarak ödenmesi gerekiyor.


Kampanyanın yalnızca kampanya dönemi içerisinde talimat verilen ve ödemesi yapılan faturalar için geçerli olacağı belirtildi.

fatura-zam.jpg


NE KADAR CHİP PARA VERİLİYOR?

Müşteri bazında yapılan kampanya için en fazla 150 TL chip para hediye ediliyor. Kampanya dönemi içerisinde verilecek ilk fatura ödeme talimatı için 25 TL 2 fatura ödeme talimatı için 50 TL 3 fatura ödeme talimatı için de 75 TL kazanabilirsiniz. Akbank ödeme tablosu şu şekildedir:

  • 1 fatura talimatı veren 25 TL,
  • 2 fatura talimatı veren 25 TL + 50 TL = 75 TL,
  • 3 ve üzeri fatura talimatı veren 25 TL + 50 TL + 75 TL = 150 TL kazanır.

Kampanya süresince otomatik ödeme talimatı verilen faturaların manuel ödenmesi durumunda ise bu ödemeler kampanya kapsamında yer almayacak.
Müşterilerin verdiği otomatik fatura ödeme talimatı ile birlikte kampanyadan yararlanabileceğinin altı çizildi. Diğer kampanyalardan yararlanan kişiler bu kampanyadan ödül alamayacak.


Kampanya katılım şartları arasında otomatik ödeme talimatının Akbank Mobil üzerinden verilmesi gerekiyor. Diğer kanallar aracılığıyla yapılan işlemler kampanyaya dahil edilmeyecek.

akbank.jpg
Kampanya kapsamında kazanılan chip paralar ise 15-26 Mayıs 2023 tarihleri arasında karta yüklenecek.


Kazanılan chip-paranın yüklenmesi için müşterinin aktif bir Akbank kredi kartı ya da debit kartı olmak zorundadır. Chip-para yüklemesi yapılacak olan dönemde aktif kredi kartı veya debit kartı olmayan müşterilere ödüllendirme yapılmayacaktır.


Chip paraları biriktirebilir ve dilediğiniz zaman kullanabilirsiniz.


Hesaptan ya da kredi kartından (Axess, Axess exi26, Free veya Wings) verilecek fatura ödeme talimatları kampanya kapsamında yer almıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN