En çok satan otomobil Fiat Egea'nın 'Cross Station Wagon' modelinde ocak kampanyası

En çok satan otomobil Fiat Egea'nın 'Cross Station Wagon' modelinde ocak kampanyası

Fiat Egea Cross Station Wagon 2022 yılına hızlı bir giriş yaptı. Bursa'da üretilen 2021 yılında Türkiye'nin en çok tercih edilen otomobili olan Fiat Egea'nın Cross Station Wagon, kısa sürede ilgi gördü. Fiat Egea Cross Station Wagon fiyatı ocak ayına özel olarak 419 bin 900 bin TL'den satılıyor. İşte, Fiat Egea Cross Station Wagon özellikleri...

Fiat Egea Cross Station Wagon fiyatı belli oldu. Ülkemizde döviz kurunun yükselmesi ve dünya genelinde de yaşanan çip krizi nedeniyle sıfır araç fiyatlarında yaşanan yükseliş dolayısıyla, yeni otomobil almayı planlayan ince eleyip sık döküyor. Ekonomik kriz ortamında piyasaya çıkan Fiat Egea Cross Station Wagon'un fiyatı yarım milyon TL'ye yakın oldu.

fiat-tipo-cross-interiors-background-desktop-1920x1080.jpg

FIAT EGEA CROSS STATION WAGON ÖZELLİKLERİ NELER?

Fiat Egea ailesinin en yeni üyesi Cross Station Wagon, fonksiyonellik ve şıklığı tek bir potada birleştiriyor. Yeni bir hedef kitleye yönelik, SUV görünümünde, Station Wagon rahatlığındaki Cross Wagon, Lounge donanım seviyesi ile tercih edilebiliyor.

Fiat Egea Cross Station Wagon, 550 litrelik bagaj kapasitesi, yüksek sürüş pozisyonu sunan gövde mimarisi ile outdoor aktivitelerini sevenler, kalabalık aileler ve hobi sahiplerinin tercihi olacağının da sinyalini veriyor.

Fiat Egea Cross Station Wagon'un yerden yüksekliği süspansiyon yapısı, jant ve lastik ölçüleriyle Station Wagon gövde tipine göre 35 mm artıyor.

Tıpkı Egea Cross'ta olduğu gibi Cross Station Wagon da tasarımsal detaylarıyla fark yaratıyor. Otomobilin crossover detayları çamurlukların etrafındaki gövde kaplamaları ile başlayarak yanlarda ve ön tarafta da devam ediyor.

Cross Station Wagon'un kaslı ön ve arka tamponu, yan marşpiyelleri, 17 inç elmas kesim jantları ve özel tavan rayları da ona güçlü ve gösterişli bir görünüm sağlıyor.

fiat-egea-cross-wagon-1.jpg

FIAT EGEA CROSS STATION WAGON FİYATI NE KADAR?

Konuyla ilgili görüş veren Fiat Marka Direktörü Altan Aytaç, 'iyi bir otomobil aynı zamanda ulaşılabilir olmalı' hedefiyle 2015 yılında üretimine başladığımız Fiat Egea, 6 senedir Türkiye'nin birinci tercihi olmaya devam ediyor.

Özgün tasarımı ve fonksiyonelliğinin yanı sıra ileri sürüş teknolojileri ve konforu da tüketiciler için ulaşılabilir kılan Egea'nın, lansmanından bu yana Türkiye'de 345 bin adedi geçen toplam satış rakamı model ailesinin gücünü yansıtıyor.

Fiat showroomlarında 2022 yılı ocak ayının sonunda yerlerini alacak Egea Cross Station Wagon'lar, online satış kanalı, online.fiat.com.tr üzerinden 11-31 Ocak tarihleri arasındaki ön satış dönemi boyunca, 419 bin 900 bin TL'den başlayan kampanyalı fiyatla satışa sunulacak.

fiat-egea-cross-wagon.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN