Fiyatları el yakıyor: Süt ürünlerine beklenen büyük zam geldi!

Fiyatları el yakıyor: Süt ürünlerine beklenen büyük zam geldi!

Sanayicilerin beklediği süt ürünleri zammı raflarda kendisini gösterdi. Bir kilogram tereyağının fiyatı 98,50 TL'den 142,25 TL'ye çıktı.

Döviz kurundaki sert yükselişle beraber önüne geçilemeyen zamların endişelendirdiği şu günlerde, bilhassa gıda fiyatlarının feci şekilde artması vatandaşın belini büktü. En son ayçiçek yağının fiyatının fırlamasının ardından şimdi de süt ürünleri epey zamlandı.

Geçtiğimiz gün süt sanayicilerinin süt, peynir, yoğurt, ayran ve tereyağı ürünlerine yüzde 45-60 arasında zam geleceğini açıklamasının ardından beklenen fiyatlar raflara yansımaya başladı.

yogurt.jpg

Bugün alışverişe giden vatandaşlar, önceki gün 98,50 TL olan bir kilogram tereyağının 142,25 TL olduğunu gördü. Önceki gün 44,90 TL olan 400 gram tereyağı da 69,50 TL oldu.

Fiyatı 19,20 TL olan iki kilogramlık bir yoğurt ise 28,95 TL oldu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN