Garanti Bankası yeni müşterilerine 1000 TL ödüyor! Ay sonuna kadar vakit kaldı, başvuranların hesabına yatacak

Garanti Bankası yeni müşterilerine 1000 TL ödüyor! Ay sonuna kadar vakit kaldı, başvuranların  hesabına yatacak

2023 yılında da bankaların kampanya açıklamaları devam ediyor. Garanti Bankası yeni müşterilerine yönelik yaptığı kampanya kapsamında 1000 TL destek ödemesi vereceğini açıkladı. İşte Garanti Bankası kampanya detayları…

Bankaların kampanya açıklamaları konuşulmaya devam ederken 2023 yılının ilk haftasında yeni kampanyalar da açıklanmaya başladı. Birçok banka yeni müşterilere özel kampanyalar düzenlerken 2023 yılının ilk haftasında ilk açıklama Garanti Bankası'ndan geldi. Garanti Bankası yeni müşterilerine 1000 TL ödeme yapacağını belirtti. Banka müşterisi olmak isteyen kişilerin şubeye gitmeye gerek kalmadan dijital bankacılık işlemleri ile banka müşterisi olabileceği ifade edildi. Garanti Bankası yeni kampanya detaylarını açıkladı. İşte Garanti Bankası kampanya detayları…


GARANTİ BANKASI MÜJDEYİ DUYURDU


Garanti Bankası mobil bankacılık ile yeni müşteri olan kişilere pek çok farklı avantaj sunuyor. 2 Ocak- 31 Ocak 2023 tarihleri arasında Garanti Bankası müşterisi olarak kredi başvurusu yapan ve onay alan kişilerin 1000 TL’lik harcamasına 1000 TL Bonus verileceği aktarıldı. Bunun yanı sıra Garanti Bankası müşterisi olan kişilere 10.000 TL'ye varan faizsiz nakit avans verileceği de belirtildi. Garanti Bankası tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:


“Garanti BBVA Mobil’den şubeye gitmeden müşterimiz olup, bireysel kredi kartı başvurusu yapın, başvurunuz onaylandığında 1000 TL harcamanıza 1000 TL bonus kazanın. Üstelik 10.000 TL'ye varan Faizsiz Taksitli Nakit Avans fırsatından da yararlanın.”

garanti-kampanya-detaylari.jpg


ŞARTLARI SAĞLAYAN KREDİYİ KAPIYOR


Garanti Bankası'nın kampanyasına dahil olan kişilerin şartları sağlaması durumunda avantajlardan yararlanabileceği belirtildi. Bonus kredi kartı ve Money Bonus kredi kartı başvurusunda bulunan ve onay alan kişiler kampanya kapsamında yer alıyor. 20 Şubat'a kadar yapılan Tek seferlik 1000 TL ve üzeri ilk harcamalarda 1000 TL Bonus verileceği açıklandı. Kampanya kapsamında yer alacak kişilerin başvurularını dijital ortamdan yapması gerekiyor.


Bonus Flexi, Flexi, ticari kartlar, Bonus Genç ve Paracard Bonus başvuruları kampanya kapsamında yer almıyor. Banka tarafından yapılan açıklama kapsamında kazanılan Bonus paraların 25 Şubat 2023 tarihi ile 25 Mart 2023 tarihleri arasında kullanabileceği aktarıldı Düzenli ödeme talimatı, otomatik ödemeler, Bonus kullanımları kampanya kapsamında yer almıyor. Bunun yanı sıra internet üzerinden yapılan harcamalarda kampanyaya dahil edilmedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN