Garanti'den ara zam öncesi rekor promosyon! Emeklilerin cebi bayram edecek: Tek şartla hesabınıza yatıyor...

Garanti'den ara zam öncesi rekor promosyon! Emeklilerin cebi bayram edecek: Tek şartla hesabınıza yatıyor...

Garanti Bankası tarafından ara zam öncesinde promosyon ödemeleri güncellendi. Emekli vatandaşların gündeminde yer alan zam duyurularına bir yenisi daha eklendi. Emeklileri kendi bünyesine katmak isteyen Garanti BBVA, güncel ödemelerini paylaştı. Emekli vatandaşlar tek şart ile promosyon ödemesine kavuşuyor. İşte tüm detaylar...

ARA ZAM ÖNCESİ PROMOSYON GÜNCELLEMESİ

Ülkemizde yer alan milyonlarca emekli vatandaşın gündeminde yer alan promosyon ödemelerine dair güncellemeler gelmeye devam ediyor. Emekli promosyon ödemeleri 2022 senesinden itibaren devam eden rekabet ile birlikte sık sık güncelleniyor. Tartışma konusu olan promosyon ödemlerinde emekli vatandaşlar en yüksek veren bankayı araştırmaya devam ediyor.

Yakından takip edilen promosyon açıklamalarına Garanti BBVA noktayı koydu. Emekliliğe dair yaşanan gelişmeler ile birlikte hız kazanan rekabet tüm hızıyla devam ediyor. En düşük emekli maaşının zamlanması ve Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) güncellemesiyle hız kazanan rekabet sonucunda emekliler araştırmaya devam ediyor.

Müşterileri bünyesine katmak isteyen bankalardan ise yüksek promosyon ödemeleri ve cazip kampanyalar duyuruluyor. Garanti BBVA tarafından ara zam öncesinde promosyon güncellemesi geldi.

diyanet-ten-emeklilere-kotu-haber-emekli-maas-promosyonu-4-1.webp

PROMOSYON BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Emekli promosyon ödemelerindeki güncellemeler belirli maaş aralıklarına göre yapılmaktadır. Garanti BBVA tarafından promosyon alacak olan vatandaşlara en fazla 7 bin 500 TL promosyon ödemesi sağlanıyor.

Promosyon ödemesinden faydalanmak için en yakın Garanti BBVA şubesine müracaat ederek 3 yıllık taahhüt imzalamanız gerekiyor. 3 yıl boyunca Garanti BBVA üzerinden maaşınızı alacağınıza dair imzaladığınız taahhüt sonrasında maaş aralığınıza göre promosyon miktarı hesabınıza yatacaktır.

1674393817624.jpg

GARANTİ BBVA EMEKLİ PROMOSYON ÖDEMELERİ

Maaş aralığına göre verilen emekli promosyon ödemeleri şu şekilde;

  • Maaş aralığı 0 - 3.500 TL’ye kadar olan emeklilerimize 4.500 TL,
  • Maaş aralığı 3.500 – 7.500 TL arasında olan emeklilerimize 5.250 TL,
  • Maaş aralığı 7.500 - 10.000 TL arasında olan emeklilerimize 6.750 TL,
  • 10.000 TL ve üstünde olan emeklilerimize 7.500 TL olarak belirlenmiştir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN