Gözü açık olmayan batacak! İslam Memiş olacaklar konusunda uyardı, bu oyuna sakın gelmeyin

Gözü açık olmayan batacak! İslam Memiş olacaklar konusunda uyardı, bu oyuna sakın gelmeyin

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş bu kez vatandaşlara çok önemli bir uyarıda bulundu. Altın ve dolar tahminleriyle yatırımcılar tarafından yakından takip edilen İslam Memiş bu sefer direkt olarak vatandaşların cebini ilgilendiren kritik bir uyarıda bulundu. Gözü açık olmayan batacak! İslam Memiş olacaklar konusunda uyardı, bu oyuna sakın gelmeyin. Bunu yapan parasından olabilir. İşte İslam Memiş'in dikkat çeken açıklamaları...

Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası hareketlenen altın fiyatları yatırımcıların gündeminde. Yeni haftaya yükselişle başlayan gram altın 1.676 TL'ye kadar yükseldi. Çeyrek altın fiyatı ise 2.758 liraya kadar çıkmış durumda. Vatandaşlar 'Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Gram altın ne kadar olacak?' sorularını araştırırken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten korkutan uyarı geldi. Gözü açık olmayan batacak! İslam Memiş önceden uyarısını yaptı, bunu yapan batacak! İşte İslam Memiş'in açıklamaları ve güncel altın fiyatları...

26 EYLÜL 2023 SALI GÜNCEL ALTIN FİYATLARI

GRAM ALTIN NE KADAR OLDU?

Gram altın, alış 1.660 TL, satış 1.674 TL. Geçen hafta gram altının satış değeri 1.678 TL. 4 TL düşüş gerçekleşti.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Çeyrek altın, alış 2.711 TL, satış 2.766 TL. Geçen hafta çeyrek altının satış değeri 2.773 TL. 7 TL düşüş gerçekleşti.

yeni-ghhg.jpg

CUMHURİYET ALTINI FİYATI NE KADAR?

Cumhuriyet altını, alış 11.157, satış 11.270 TL. Geçen hafta cumhuriyet altının satış değeri 11.299 TL. 29 TL düşüş gerçekleşti.

TAM ALTIN NE KADAR OLDU?

Tam altın, alış 10.956 TL, satış 11.066 TL. Geçen hafta tam altının satış değeri 11.093 TL. 27 TL düşüş gerçekleşti.

İSLAM MEMİŞ ÜSTÜNE BASA BASA UYARDI: SAKIN BU OYUNA GELMEYİN!

Altın ve dolar tahminleriyle sık sık gündeme gelen Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, sosyal medya hesabından vatandaşları uyardı.

hgghgh-2023-09-26t145417-881.jpg

Borç isteyenlere karşı uyarıda bulunan Memiş, "Bugünlerde borç isteyeniniz çok olur. Aldıkları borçları borsa, faiz veya farklı yatırım araçlarına yatırmadıklarından emin olunuz. Sadece kendileri batmaz, sizi de batırır. Kripto paralarda para batıranlarda çok gördük. Ya verdiğini unut ya da verme!" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN