Gram altını olanlar acele etmesin! İslam Memiş yatırımcıyı uyardı: Yeni rekor o tarihte geliyor...

Gram altını olanlar acele etmesin! İslam Memiş yatırımcıyı uyardı: Yeni rekor o tarihte geliyor...

Türkiye'de yaşanan seçim süreci sonrasında altın fiyatlarında hareketlilik başladı. Rekor üstüne rekor kıran altın fiyatlarına dair uzman isimlerden güncel açıklamalar geliyor. İslam Memiş tarafından altın fiyatlarında kritik rakamlar açıklandı. Altın yatırımcılarına seslenen Memiş, makas aralığına dikkat çekti. İşte tüm detaylar...

ALTIN FİYATLARINDA ENDİŞELİ BEKLEYİŞ

Altın fiyatlarında yaşanan dalgalanmalar seçim sürecinden sonra hız kazandı. Hızla yükselişe devam eden altın fiyatları rekor üstüne rekor kırıyor. Altın yatırımcılarının dikkatini çeken artış sonrasında uzman isimlerden açıklamalar gelmeye başladı. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tur ile sonuçlanmasıyla birlikte hareketlenen piyasa yatırımcıları tedirgin etti.

Açıklamalarda bulunan uzman isimler arasında İslam Memiş'te yer aldı. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş açıklamalarında orta ve uzun vadede altın ve döviz tarafındaki yükselme beklentilerinin oldukça güçlü olduğunu ifade etti. Yatırımcılara seslenen uzman isim dikkat çekmeyi başardı.

islammemismanset.jpg

GRAM ALTINDA TAZE REKORLAR

Seçimler ile birlikte yükselişe geçen altın fiyatları gündemi sarstı. Ani yükseliş sonrasında gram altın fiyatı bugün itibariyle 1300 TL'nin üzerine yükselerek yeni bir rekoru daha eline aldı. Ons altın fiyatlarındaki düşüşü gören yatırımcılar endişelense de dolar kurundaki artış ile altın fiyatları destekleniyor.

Her geçen gün yükselen dolar ve altın kuruna dair gelen açıklamalar yatırımcıların gönlünü ferah tutuyor. Altın ve dolar kurunda yaşanan yükselişin yanı sıra, altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş borsa tarafındaki yükselişlere dikkat çekti.

foykdikxmaamb7s-qben-pxbi.jpg

BORSA DEĞERLENDİRMESİ

Borsa tarafına dair açıklamalarda bulunan uzman isim haftanın ilk işlem gününde yüzde 4.5 oranında bir artış olduğunu belirtti. Borsanın artış ile birlikte 4.800 puan seviyesine kadar gelmesiyle endeks tarafında yükseliş olduğunu açıkladı. Şimdilerde ise 4.900 puan seviyelerine gelen borsa yüzde 3 seviyesinde bir artış gösterdiği ve artışın sürdüğü belirtiliyor.

Borsaya dair tahminlerde bulunan uzman isim kısa vadede 5.000 puana yükseleceğini öngörürken, yaz ayları ile birlikte 6.000 puan seviyelerine kadar yükselmesine dair tahminlerini açıkladı. Piyasada yer alan makas aralığının son günlerde kapandığını vurgulayarak yatırımcıları uyardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN