Gram altının rekor tarihi duyuruldu! Altın piyasasında yeniden hareketlenme başladı, yatırımcıları sarsacak o tahmin...

Gram altının rekor tarihi duyuruldu! Altın piyasasında yeniden hareketlenme başladı, yatırımcıları sarsacak o tahmin...

Altın fiyatlarında meydana gelen gelişmeler üzerine uzman isimlerden açıklamalar gelmeye devam ediyor. Yatırımcılar tarafından yakın takibe alınan gram altın fiyatlarının bir anda yükselmesi bekleniyor. Gram altın için alım fırsatının kapıya dayandığını belirten uzman isimler bu şansın yılda veya ayda bir kez geleceğinin altını çizdi. Gram altın rekoru için net tarih veren umzan isimden gelişmeler aktarıldı. İşte tüm detaylar...

ALTIN FİYATLARINDA REKOR BEKLENTİSİ

Son zamanlarda ani yükselişler ile gündemde yer alan gram altın fiyatlarında dalgalanmalar devam ediyor. Yaşanan dalgalanmalar sonucunda uzman isimler tarafından açıklamalar gelmeye başladı. Altın konusunda merakı kabaran yatırımcılar uzman isimler tarafından gelen açıklamalara dikkat çekiyor.

Yapılan açıklamalara göre altın fiyatlarında yeni bir rekor bekleniyor. ABD'de yaşanan banka iflasları ile birlikte altın piyasasında büyük değişiklikler yaşandı. Aniden artan gram altın fiyatı rekor üstüne rekor kırdı.

ABD Merkez Bankası (FED) tarafından alınan karar sonucunda atağa geçen altın fiyatlarına dair yorumlar geldi. Yatırımcıların güvenli limanı olan altına dair güncel tahminler paylaşıldı. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş gram altın fiyatları için uzun ve orta vadeli tahminlerini takipçileriyle paylaştı.

s-ab6932d7f3d7af8bd5ee90df2e86ea7a44595bda-1.webp

BORSA İSTANBUL'A UYARI

Borsa ve dolar - euro değerlendirmesinde bulunan uzman isim açıklamalarıyla dikkat çekti. Borsa İstanbul'un puanını 4997 olarak açıklayan uzman isim yüzde 1.85 değerinde bir artış ile günü tamamladığını belirtti.

Yaşanan hızlı bir düşüş ile tekrardan toparlanmaya başlayarak tepki alımıyla 4950 test edildiği zaman tekrardan yoruma ihtiyaç olduğu İslam Memiş tarafından duyuruldu. Borsa tarafında 2023 yılında daha fazla dikkat edilmesi gerektiğine vurgu yaptı.

6ec2bb611535523800974-cehs-tpwi.jpg

GRAM ALTIN REKOR TARİHİNİ AÇIKLADI!

Açıklamaların devamında gram altın fiyatlarına dair açıklamalarda bulunan uzman isim gram altın serbest piyasalarına değindi. Gram altında 1.243 TL rekorunun test edildiğini, hem ons altın fiyatlarında hem de gram altın fiyatlarında geri çekilmelerin yaşanabileceği konusunda yatırımcıyı uyardı.

Daha öncesinde de gerçekleşen olaylar olduğunun altını çizerek tekrardan yukarı yönlü hareketleri olacağını belirtti. Yaz aylarında yol haritasını açıklayan uzman isim gram altın fiyatlarındaki 1.450 TL ve 1.550 TL tahminlerinin geçerli olduğunu belirtti. Orta ve uzun vade sürede ons altın fiyatlarına dair 2.350 dolar tahminde bulundu. Uzman isim altın fiyatlarının haziran ayı itibariyle artışa geçmesini bekliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN