Promosyonda Çılgın Rakam!

Promosyonda Çılgın Rakam!

Emekli maaşına gelen zammın ardından bankalar promosyon için yarışa girdi. Emekli promosyonların ücretlerini arttıran bankalar yaptıkları kampanyalarla emeklilere fırsat kapısı sunmaya devam ediyor. Bu bankalardan olan Halkbank yaptığı dev promosyon kapmayası ile herkesin dikkatini çekmiş durumda. Peki Halkbank emekli promosyon 2022 ne kadar, kaç TL? Halkbank emekli promosyonu ne zaman bitiyor? İşte dev kampanyanın detayları...

Asgari ücret, memur maaşları derken emeklilere de beklenen zam geldi. Gelen zamla birlikte bankalar promosyon yarışına girdi. Kampanyalar başlatan bankalar emeklilerin maaşlarını kendi maaşlarından almaları için ellerden geleni yapıyor. Halkbank ise emekli maaşlarını getirene tam 34 bin 300 TL promosyon ödemesi yapacak. Peki Halkbank promosyonu ne zaman bitiyor? Halkbank 2022 emekli promosyonu sorgulama ve detaylar...

2022 HALKBANK EMEKLİ PROMOSYON ÜCRETLERİ NE KADAR?

Gaziantep Üniversitesi’nde çalışan yaklaşık 5291 sağlık personeline tek seferde ödenecek olan 34.300 liralık maaş promosyon ihalesi yapıldı. İhale sonucuna göre Halk Bankası 34.300 TL, 15 Eylül‘de tek seferde sağlık çalışanlarının hesaplarına aktaracak. Öte yandan Türkiye’de maaş promosyonunda rekor kıran Halk Bankası, halen emeklilere 3 yıllığına 750 lira veriyor. Özel bankaların 7 bin 500 lira verdiği maaş promosyonunu arttırıp arttırmayacağı konusunda belirsizlik sürüyor.

a3-57.jpg

HALKBANK EMEKLİ PROMOSYONU NE ZAMAN BİTİYOR?

Emekli maaşını Halkbank'a taşıyan kişiler 3 yıllık sözleşme imzalıyor. Sözleşmenin başlama tarihinden sonra 36 ay boyunca kişi emekli maaşını Halkbank'tan alıyor.

HALKBANK EMEKLİ MAAŞI BAŞKA BANKAYA TAŞINIR MI?

Emekli maaşını başka bankaya taşımak isteyen kişiler bankaya müracat edip, taşıma işlemi için bankaya imzaladığı anlaşmayı fesh etmelidir. Kullanmadığı emekli promosyonunu da bankaya ödediği takdirde başka banka ile sözleşme imzalayabilir.

a2-86.jpg

HALKBANK EMEKLİ PROMOSYON SORGULAMA

Halkbank emekli promosyon sorgulamalarını uygulama üzerinden ya da size en yakın Halkbank şubelerinden öğrenebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN