Haziran ayının ilk zammı belli oldu! Şimdiden stoklayın, 5 gün sonra bu fiyata satılacak

Haziran ayının ilk zammı belli oldu! Şimdiden stoklayın, 5 gün sonra bu fiyata satılacak

Haziran ayı gelmeden zam haberi önden geldi. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla yeni zam yağmurunu duyurdu. İşte detaylar…

Yeni yıl ile birlikte başlayan zam furyası Haziran ayında katlanarak devam edecek. İğneden ipliğe her üründe görülen fiyat artışlarının ne zaman duracağı merak edilirken, Haziran ayıyla birlikte yeni bir zam furyasının başlayacağı öğrenildi. Öyle ki Haziran ayında ilk zam gelecek ürün de belli oldu…

FİYATLAR 5 GÜN SONRA DEĞİŞECEK

Son olarak kola fiyatlarına yapılan zam sonrasında şimdi yeni bir gıda ürününe daha zam geliyor. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 1 Haziran 2024 itibari ile cips fiyatlarının artacağını duyurdu. Dündar, Fritos, Doritos ve Ruffles markalarına ait cipslerin yeni fiyatlarını da paylaştı.

ekran-goruntusu-2024-05-27-080548.png

Türkiye’de en çok tüketilen markalardan Fritos, Doritos ve Ruffles markalı cipslerin fiyatları 1 Haziran itibari ile 5-10 TL arasında artış gösterecek. Fiyatı 45 TL olan mega boylar 55 TL’ye çıkarken, diğer boylardaki cipslere de 5 TL zam gelecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN