Hazırlıklar tamam! Belgesiz, oturduğunuz yerden kredi ödemesi yapılacak! 3 bankadan gelen bu bildirime dikkat kesilin!

Hazırlıklar tamam! Belgesiz, oturduğunuz yerden kredi ödemesi yapılacak! 3 bankadan gelen bu bildirime dikkat kesilin!

Finansbank, Akbank ve Denizbank başvuruları başlattı. Ocak ayına kadar devam edecek. Gelir belgesiz 50 bin TL ye kadar kredi sahibi olmak isteyenler bu kampanyayı kaçırmasın.

QNB Finansbank ve 2 Banka Detayları Başlattı! Bankalar Direk Olarak Müşteriye Kredi Ödemesi Verecek! QNB Finansbank, Akbank ve Denizbank bir kampanya başlattı. Bu kampanyada gelir belgesiz kredi çekebileceksiniz. İşte detaylar...

akbank

GELİR BELGESİZ KREDİ KAMPANYASI

Yılın gelir belgesiz kampanya fırsatını başlatan bankaları Finansbank, Akbank ve Denizbank oldu. 3 Bankanın duyurduğu kampanya ocak ayı sonuna kadar devam edecek. İhtiyaç kredisi almak isteyenlerin başvurabileceği bu kampanya ile pek çok insan oturduğu yerden kredi sahibi olabilecek. Tüm bireysel müşterilerin faydalanabileceği bu pakette, şartları sağladığınız taktirde gelir belgesiz başvurunuz kabul edilecek. 

denizbank

finansbank

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Bu üç bankanın paketinden faydalanmak isteyen bireysel müşterilerin başvurularının kabul edilebilmesi için öncelikle aranılan şartları taşıması gerekir. Bu şartlardan ilki kredi puan notudur.  Kredi puan notu  1500 ve üzeri olan bireysel müşterilere 50 bin TL'ye kadar kredi veriliyor. 

Finansbank bankası için 50 bin TL'lik kredi başvurusunda bulunmanız halinde, 36 ay vadeli olarak ödemelerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Bu kredi başvurusu için ise, TC kimlik numaranızı 50 30 numaraya göndererek başvuruda bulunmuş bulunuyorsunuz. 

Akbank ve Denizbank üzerinden de başvurularınızı SMS yoluyla gerçekleştirebilirsiniz. Akbank üzerinden SMS gönderecek kişiler için kredi yazıp boşluk bırakıp, TC kimlik numarasını yazarak, 44 25'e mesaj göndermelidir. Denizbank üzerinden kredi başvurusunda bulunacak kişiler de TC kimlik numarası ve doğum tarihini yazarak 32 80'e SMS göndermelidir. 

Finansbank, Denizbank ve Akbank üzerinden gerçekleştirdiğiniz kredi başvurularınızın onaylanması halinde banka tarafından tarafınıza bilgi verilecektir. Kredi başvurunuzun onaylanması halinde ödemelerinizi 36 ay vadeli olacak şekilde yapmaya başlayabilirsiniz. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN