Hep 50 liralık alanlara müjde! O saate kadar kontağı çevirmeyin: Arabanın deposu bayram edecek

Hep 50 liralık alanlara müjde! O saate kadar kontağı çevirmeyin: Arabanın deposu bayram edecek

Araç sahiplerinin yakından takip ettiği akaryakıt haberlerinde bir müjde duyuruldu. Son zamanlarda peş peşe zamların gelmesiyle bıktıran benzin ve motorin fiyatları güncelleniyor. O saatten itibaren gelecek olan indirim için araç sahipleri beklemeye başladı. Hep 50 liralık alanlar ise yüzü gülüyor. İşte tüm detaylar...

Akaryakıt fiyatlarındaki dalgalanmalar tüm hızıyla devam ediyor. Araç sahiplerin yakından takip ettiği indirim ve zam haberlerine bir yenisi daha eklendi. Yılın ikinci yarısından itibaren hızla artan akaryakıt fiyatları dolar ve brent petrol varil fiyatına göre ilişkilendiriliyor. Ülkemizde oldukça yüksek fiyata satılan akaryakıt fiyatlarında güncelleme bekleniyor.

ARAÇ SAHİPLERİNE MÜJDE

Araç sahiplerinin yakından takip ettiği akaryakıt fiyatları gece yarısı itibariyle yeniden değişecek. Son günlerde alınan kararların neticesinde düşüş gösteren dolar kuru ve brent petrol varil fiyatının dalgalanmasıyla birlikte gece yarısı indirim bekleniyor.

Benzin ve motorin fiyatlarını yakından takip eden sürücülere müjdeli haber geldi. Dolar kurunda düşmeden önce 2 TL zam geleceği iddia edilen akaryakıt fiyatlarında indirim beklentileri oluştu.

f120228kg17.jpg

O SAATTE DÜŞÜYOR

NTV tarafından paylaşılan bir haberde, 31 Ağustos Perşembe günü itibariyle benzin fiyatlarında 97 kuruş tutarında indirim yapılacak. Gece yarısı pompa fiyatlarına yansıyacak indirim sürücülerin dikkatini çekti. Motorin fiyatlarında ise henüz bir değişiklik beklenmiyor.

weze-do-benzyny.png

İSTANBUL GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

  • İstanbul Anadolu Yakası Benzin fiyatı: 37,69 TL
  • İstanbul Anadolu Yakası Motorin fiyatı: 37,83 TL
  • İstanbul Avrupa Yakası Benzin fiyatı: 37,74 TL
  • İstanbul Avrupa Yakası Motorin fiyatı: 37,89 TL

ANKARA GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

  • Ankara Benzin fiyatı: 38,28 TL
  • Ankara Motorin fiyatı: 38,43 TL

İZMİR GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

  • İzmir Benzin fiyatı: 38,34 TL
  • İzmir Motorin fiyatı: 38,54 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN