Herkes Range Rover yerine bunu alacak! Chery yeni markasını tanıttı: Artık Türkiye’de de satılacak

Herkes Range Rover yerine bunu alacak! Chery yeni markasını tanıttı: Artık Türkiye’de de satılacak

Çinli otomobil devi Chery, Premium model segmentinde yeni markası Jaecoo’yu tanıttı. Range Rover aratmayan görüntüler sunan bu araç çok yakında Türkiye'de yollara çıkacak. Hem özellikleri ile hem de görüntüsüyle herkesi meraklandıran Jaecoo’dan görüntüler geldi. İşte tüm detaylar…

2023 yılına Çinli otomobil devleri damga vururken hem Türkiye hem de Avrupa'da pek çok farklı model satışa çıkarıldı. 2023 yılında gösterdiği performansı 2024 yılında taşıyan Çinli üreticiler yeni yıla damga vurmaya devam ediyor. Herkesin gözdesi olan Range Rover model araca çok benzeyen yeni modelini tanıtan Çinli otomobil devi herkesin ağzını açık bıraktı. Chery, 2023 yılında satışlarını %52,6 oranında arttırırken 1 milyon 881 bin 316 adet aracı kullanıcılarla buluşturdu.

YENİ MARKASI TÜRKİYE'DE

Chery yeni markası Jaecoo ile Türkiye'ye giriş yapıyor. Premium segmentinde Hedef almayı planlayan Jaecoo, Türkiye'ye gelmek için gün sayıyor. Otomotiv sektöründe yaz aylarında giriş yapması planlanan Jaecoo, ülkemizde satılacak ilk model kompakt SUV olarak karşımıza çıkacak.

jaecoo-7.jpg

Jaecoo 7 olarak satışa çıkarılacak olan araca daha sonra elektrikli SUV modeli Jaecoo 8 eşlik edecek. Bu model bazı ülkelerde ise Chery Tiggo 9 Pro adıyla satılıyor.

JAECOO 7 ÖZELLİKLERİ

Jaecoo 7’de yüksek dayanıklı çelik gövde yer alırken akıllı sürüş sistemleri ile de mükemmel bir deneyim sunuluyor. Araçta 7 farklı sürüş modu bulunurken hem şehir içi hem de arazi koşullarına uyum sağlayabilecek yeni bir model olarak piyasaya çıkıyor.

jaecoo-7-1.jpg

Arazi aracı 1.6 litrelik TGDI motor ve buna eşlik eden 7 ileri DCT otomatik şanzıman ile Türkiye'de yer alacak. Bunun yanı sıra otomobilin hem 2 tekerlekten hem de 4 tekerlekten çekişli versiyonları da bulunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN