Hyundai'den ayağınızı yerden kesecek kampanya! Sadece ay sonuna kadar geçerli: Yetişen çok uyguna alıyor

Hyundai'den ayağınızı yerden kesecek kampanya! Sadece ay sonuna kadar geçerli: Yetişen çok uyguna alıyor

Hyundai, araç almak isteyenleri sevindirecek yeni kampanyasını duyurdu. Firma, sadece o modelinde geçerli olan yeni kampanyasının ay sonuna kadar devam edeceğini söyleyerek detayları paylaştı. İşte, Hyundai'nin herkesi araç sahibi yapacak yeni kampanyası...

Güney Koreli otomotiv devi Hyundai, araç almak isteyenlere kaçırılmayacak bir fırsat sundu. Ödeme erteleme seçeneği ve özel kredi desteği sunan Hyundai, yeni kampanyasının sadece o model için geçerli olduğunu duyurdu.

DÜŞÜK FAİZLİ KREDİ 31 EKİM'E KADAR DEVAM EDECEK

Güney Koreli otomotiv devi Hyundai, tasarımları ve performansıyla otomobil sektörünün dikkat çeken isimleri arasında yer alıyor. Alıcılarına birçok cazip seçenek sunan marka şimdi de i20 N modeli için kaçırılmayacak bir kampanya düzenledi.

hyundai-1.jpg

2023 model i20 N için kredi hizmeti sunan Hyundai, Garanti BBVA, Yapı Kredi ve TEB ortaklığıyla başlattığı kampanyasını duyurdu. Bu kapsamda, yüzde 3,79 faiz oranıyla özel kredi sunulurken, alıcılar ödemelerini 6 aya kadar da erteleyebilecek. Türkiye Ekonomi Bankası (YTEB) müşterilerinin erteleme süresi ise 3 ay ile sınırlı kalacak.

Hyundai, i20 N modelinin Ekim ayı fiyatını da açıkladı. Bu kapsamda, 2023 model i20 N, 1.6 T- GDI 204 PS benzinli motor seçeneği ve manuel şanzımanı ile 1 milyon 295 bin TL'ye satılacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN