İmamoğlu duyurdu: İBB çalışanına ek zam

İmamoğlu duyurdu: İBB çalışanına ek zam

İBB Başkanı İmamoğlu, İBB çalışanlarına yapılan 2024 zammı ile ilgili paylaşımda bulundu. İmamoğlu, ocak ayı artışlı şekilde personellere altı aylık zam oranı yüzde 51-69 olduğunu bildirdi.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına yapılan yeni yıl maaş artışlarını duyuran bir paylaşım yaptı.

İmamoğlu, ocak ve mart dönemi artışlı tüm çalışanlara taban ücret uygulaması ve maaşlarına %10 iyileştirme yapıldığını belirtti. Bu kapsamda Ocak ayı artışlı personelinin 6 aylık zam oranının yüzde 51-69 arasında gerçekleştiği ifade edildi. Ayrıca, Mart ayı artışlı personelinin de iyileştirilmiş ücretleri üzerinden 1 Mart'ta ücret artışlarını alacakları belirtildi.

İBB Başkanı, 5 yıllık hizmet dönemlerinin hediyesi olarak da 2024 Şubat ayına özel olarak 1 maaş ikramiye verileceğini açıkladı.

İmamoğlu'nun paylaşımı şu şekilde:

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN