İndirim sevinci kısa sürdü: Benzin ve motorine dev zam geliyor! O tarihe kadar depoları hemen fulleyin

İndirim sevinci kısa sürdü: Benzin ve motorine dev zam geliyor! O tarihe kadar depoları hemen fulleyin

Akaryakıt fiyatlarında sıcak gelişme! Brent petrol fiyatından yaşanan düşüş sonrası akaryakıt fiyatlarına peş peşe indirim gelmiş ve fiyatlar düşmüştü. Gelen indirimlerin ardından sürücüler 'Akaryakıt fiyatlarına zam ya da indirim haberi var mı?' sorusunu araştırmaya başladı. İndirim sevinci kısa sürdü. Benzin ve motorine dev zam geliyor! O tarihe kadar aracınızı hemen fulleyin! Peki benzin ve motorine ne kadar zam gelecek? İşte 7 Mayıs 2023 güncel akaryakıt fiyatları...

Brent petrol varil fiyatının 75 dolara kadar gerilemesinin ardından benzin ve motorine peş peş indirim yapılmış fiyatlar düşmüştü. Gelen indirimler sonrası sürücüler 'Benzin ve motorin fiyatlarında indirim ya da zam haberi var mı?' sorusunu araştırmaya başladı. Araç sahipleri dikkat! İndirim sevinci kısa sürdü. Benzin ve motorine dev zam geliyor! O tarihe kadar aracınızı hemen fulleyin. Peki benzin ve motorine ne kadar zam geliyor? 7 Mayıs 2023 Pazar günü benzin, LPG ve motorin fiyatları ne kadar? 1 litre benzin kaç TL? İşte il il güncel akaryakıt fiyatları...

hgghgh-36.jpg

SON DAKİKA: BENZİN VE MOTORİNE DEV ZAM GELİYOR!

İndirim sevinci kısa sürdü. Sektör kaynaklarından alınan son dakika bilgisine göre, Pazartesi günü gece yarısından itibaren hem benzine hem de motorine zam geleceği belirtildi. Gelen zam ile birlikte akaryakıt fiyatları yeniden şekillenecek. Peki benzin ve motorine ne kadar zam gelecek? İşte gelecek olan zam miktarları ve güncel akaryakıt fiyatları.

jhhjjh-12.jpg

O TARİHE KADAR DEPOLARI FULLEYİN

Akaryakıta çifte zam geleceği açıklandı. Aktarılan son habere göre motorine 66 kuruş, benzine ise 43 kuruş zam bekleniyor. Yapılan indirim sonrasında 1.06 indirimle 20 TL altına düşen benzin Ankara ve İzmir’de 20.13’e İstanbul’da 19.78’e çıkacak.

7 MAYIS 2023 PAZAR GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

İSTANBUL BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

  • İstanbul Anadolu Yakası'nda bir litre benzin fiyatı: 19.34 TL
  • İstanbul Anadolu Yakası'nda motorin litre fiyatı: 17.91 TL
  • İstanbul LPG litre fiyatı Anadolu Yakası'nda 10.25 TL
  • İstanbul Avrupa Yakası'nda bir litre benzin fiyatı: 19.39 TL
  • İstanbul Avrupa Yakası'nda motorin litre fiyatı: 17.97 TL
  • İstanbul LPG litre fiyatı Avrupa Yakası'nda 10.52 TL

ANKARA BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

  • Ankara'da benzin litre fiyatı 19.74 TL
  • Ankara'da motorin litre fiyatı 18.33 TL
  • Ankara'da LPG litre fiyatı 10.45 TL

İZMİR BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

  • İzmir'de benzin litre fiyatı 19.72 TL
  • İzmir'de motorin litre fiyatı 18.42 TL
  • İzmir'de LPG litre fiyatı 11,04TL

hjhjhj-95.jpg

AKARYAKIT FİYATLARI NASIL HESAPLANIYOR?

Türkiye'de benzin ve motorin fiyatları hesaplanırken; Gümrüksüz rafineri fiyatına ÖTV ve EPDK payının eklenmesiyle KDV hariç Rafineri satış fiyatı bulunuyor.

Gümrüksüz Rafineri Fiyatı hesaplanırken ise, Akdeniz-İtalyan piyasasında yayınlanan günlük CIF Akdeniz ürün fiyatları ve günlük Dolar kuru takip edilerek, belli bir fiyat değişim farkında gümrüksüz rafineri tavan satış fiyatı elde ediliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN