İNG bank emekli maaş promosyon ödemeleri ne kadar, kaç TL? - İNG bank Ekim 2022 promosyon ödemeleri

İNG bank emekli maaş promosyon ödemeleri ne kadar, kaç TL? - İNG bank Ekim 2022 promosyon ödemeleri

Bankalar emekli promosyon kampanyalarına Ekim ayı içerisinde de devam ediyor. 31 Ağustos tarihinde tamamlanması beklenen promosyon ödemelerinin tarihleri uzatıldı. Promosyon ödemeleri kapsamında takip edilen bankalar arasında ING Bank’ta yer almaktadır. İşte ING Bank promosyon ödemeleri hakkında merak edilen tüm detaylar…

Emekli vatandaşların gündeminde yer alan promosyon ödemeleri konusu tartışılmaya devam ediyor. Her banka farklı kampanyalar ile müşterileri çekmeye çalışırken ING Bank emekli promosyon ödemeleri için başvuru tarihlerini uzattı. 2022 yılında ING Bank promosyon ödemeleri ne kadar olduğu merak ediliyor.İşte ING Bank promosyon ödemeleri hakkında merak edilen tüm detaylar…

ING BANK EMEKLİ PROMOSYON ÖDEMELERİ NE KADAR?

Emekli maaşını ING Banka üzerinden almak isteyen vatandaşlara 7.000 TL'ye varan koşulsuz nakit ödemesi yapılmaktadır. Yapılacak olan ödemeler kapsamında vatandaşların maaşlarını göre verilen promosyon oranları da değişiklik göstermektedir. Maaş oranlarına göre verilen ödemeler şu şekildedir:

1.500 TL’ye (1.500 TL hariç) kadar ise 4.650 TL,

1.500 TL – 2.500 TL (2.500 TL hariç) arası ise 5.800TL,

2.500 TL ve üzeri ise 7.000 TL nakit promosyon ödemesi alırsınız.

ING Bank Promosyon 2022

ING BANK EMEKLİ PROMOSYON BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Kampanyaya katılım sağlamak isteyen vatandaşların 3 yıl boyunca emekli maaşını ING Bank üzerinden alacağına söz vermesi gerekmektedir. Nakit promosyon ödemesi alan mevcut ve yeni emekli maaş müşterileri kampanyadan yararlanabilmektedir.

Promosyon ödemeleri için ING Bank herhangi bir ürün koşulunda bulunmamaktadır. Vatandaşların 1 aylık net gelirine göre ödeme tutarlarında değişiklik görülmektedir.

ING BANK EMEKLİ PROMOSYON KAMPANYASI NE ZAMAN BİTİYOR?

ING Bank promosyon kampanyasına katılmak isteyen müşteriler 1 Ekim 2022- 31 Ekim 2022 tarihleri arasında başvurularını yapabilmektedir. Başvuru tarihleri dışında katılım sağlamak isteyen müşteriler kampanya dahilinde yer almamaktadır.

Başvuru yapmak isteyen müşteriler ING Bank telefon bankacılığı ve ING şubeleri üzerinden başvuru yapabilir.

Bankadan birden fazla emekli maaş alan kişiler için ödenecek tutar maaş tutarının toplama dikkate alınarak yapılmaktadır. Birden fazla maaş alan emeklilere tek promosyon ödemesi yapılır.

Nakit promosyon için 3 yıl peşin olarak ödeme yapılırken 3 yıllık taahhüt süresinin başlangıcı ile birlikte nakit ödemeleri hesapları aktarılır.

Promosyon ödemesi ne yapıldığı tarihten itibaren 3 yıl içerisinde gelirin artması durumunda ilave promosyon ödemesi yapılmamaktadır.

3 yıllık taahhüde aykırılık olması halinde, tarafınıza ödenen promosyon bedeli, taahhüdün kalan süresi dikkate alınarak kıstelyevm esasa göre geri alınır.

ING Bank müşteri aynı anda birden fazla ek promosyon kampanyasından yararlanamaz.

ING Bank sunmuş olduğu hizmetleri sonlandırmaya da koşullarında değişiklik yapma hakkına sahiptir.

1 Mart 2020 tarihinden sonra bankaya ve ek promosyonlara dahil olan müşteriler 1 Ekim 2022 tarihi itibariyle koşulsuz promosyon kampanyasından yararlanabilmektedir. Katılım sağlayan müşterilerin iptal taleplerinin olması durumunda ise iptal işlemi yapılarak kıstelyevm usulü iade alınarak 7.000 TL’ye varan nakit promosyon ödemesinden yararlanma imkanı sunulur.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN