ING Bank kaçta açılıyor ve kapanıyor? ING Bank çalışma saatleri

ING Bank kaçta açılıyor ve kapanıyor? ING Bank çalışma saatleri

ING Bank çalışma saatleri bu bankada işlem yaptıracak vatandaşlarımız için merak ediliyor. ING Bank çalışma saatleri kapsamında vatandaşlarımızın havale, EFT, fatura ödeme gibi birçok bankacılık işlemini gerçekleştiriyor. Bu kurumla ilgili bilmeniz gereken her şeyi derledik. İşte tüm bilgiler…

 

ING Bank’tan bankacılık işlemlerini gerçekleştirmek isteyen vatandaşlarımız bu bankanın çalışma saatlerini merak ediyor. Bankaya geç ya da erken gitmek istemen vatandaşlarımız ING Bank çalışma saatlerini araştırıyor. Hollanda kökenli olan bu kurumla ilgili bilmeniz gereken bütün detayları sıraladık. İşte bilmeniz gerekenler…

ING BANK

2007 yılında Oyak Bank’ın hisselerini satın alarak Türkiye pazarına giren ING Bank, 7 Temmuz 2008’de bireysel ve kurumsal müşterilerine finansal hizmetler sunmaya başladı. Hollanda kökenli olan ING Grubu, Avrupa, Kuzey ve Latin Amerika, Asya ve Avustralya’da 40’tan fazla ülkede 51 binden fazla çalışanı ile hizmet vermektedir.

DİĞER BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN

ING Bank merkez binası, Reşitpaşa Mahallesi, Eski Büyükdere Caddesi No:8 Sarıyer-İstanbul adresindedir. ING Bank merkez şubesine 0212 335 10 00 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz. Ayrıca 0850 222 0 600 numaralı telefondan 7 gün 24 saat işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.

20-01/03/ing-bankjpgg.jpg

ÇALIŞMA SAATLERİ

ING Bank çalışma saatleri hafta içi 09.00-17.00 saatleri arasındadır. 12.30-13.30 saatleri arasında öğle molası verilmektedir. Hafta sonları kapalı olan ING Bank, ayrıca Ramazan ve Kurban Bayramlarında, 1 Ocak, 23 Nisan, 1 Mayıs, 19 Mayıs, 15 Temmuz, 30 Ağustos ve 29 Ekim’de de hizmet vermemektedir.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN