İş Bankası'na giden emeklinin cebi kabarıyor! Emekli promosyonlarına güncelleme: Promosyonu önceden alanlar bin pişman

İş Bankası'na giden emeklinin cebi kabarıyor! Emekli promosyonlarına güncelleme: Promosyonu önceden alanlar bin pişman

2023 yılının mayıs ayına girilmesiyle birlikte emekli promosyon ödemeleri ve kampanyaları güncelleniyor. Türkiye İş Bankası tarafından güncellenen emekli promosyon ödemeleri ise emekli vatandaşların dikkatini çekti. Son aylarda emekli vatandaşlara dair yaşanan gelişmeler ile birlikte bankalar arası rekabet yeniden hız kazandı. Peki İş Bankası güncel promosyon ödemeleri ne kadar? işte tüm detaylar...

MAYIS AYI PROMOSYON GÜNCELLEMESİ

Ülkemizde yer alan en prestijli bankalar arasında olan Türkiye İş Bankası emekli vatandaşlara sunduğu teklif ile dikkatleri çekiyor. İş Bankası tarafından mayıs ayına özel emekli promosyon ödemeleri duyuruldu. Promosyon ödemeleri yanı sıra kampanyaları ile dikkat çeken İş Bankası emeklilerin radarına takıldı.

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesi ile birlikte emekliliğin tadını çıkaran vatandaşları kendi bünyesine katmak isteyen İş Bankası promosyonları güncelledi. Son aylarda yaşanan emekli gelişmeleri ile birlikte emekli promosyon ödemelerindeki rekabet hız kazandı.

En düşük emekli maaşı güncellemesi ile birlikte artan emekli maaşı üzerine emekli promosyon ödemelerinde de otomatik olarak artış görüldü. Emekli vatandaşların promosyon ödemesinden faydalanabilmek için bazı şartları sağlaması gerekiyor.

emekli-9734.jpg

İŞ BANKASI GÜNCEL PROMOSYON ÖDEMESİ

Emekli promosyon ödemelerinde güncellemeler devam ediyor. İş Bankası tarafından yapılan promosyon güncellemesi ile birlikte emekli vatandaşlar kuyruğa girdi. En düşük emekli maaş zammı ile birlikte otomatik olarak artan promosyon ödemeleri internet sitesinde duyuruldu. Maaş aralığına göre verilen emekli promosyon ödemeleri ise şu şekilde;

Maaş aralığı 0 - 3.500 TL (3.500 TL hariç) arasında olan emekliler 4.500 TL

Maaş aralığı 3.500 TL - 7.500 TL (7.500 TL hariç) arasında olanlar 5.250 TL

Maaş aralığı 7.500 TL - 10.000 TL (10.000 TL hariç) arasında olanlar 6.750 TL

10.000 TL ve daha fazla olanlar 7.500 TL tutarında ödeme alıyor.

0x0-bankalar-para-dagitma-yarisinda-2-bin-100-tlye-kadar-cikiyor-emekliye-ek-gelir-kapisi-1634293034915.jpg

İŞ BANKASI EMEKLİ PROMOSYON ÖDEMESİ NASIL ALINIR?

Emekli promosyon ödemesinden faydalanabilmek için öncelikle İş Bankası şubesine müracaat etmeniz gerekir. İş Bankası şubesinde 3 yıllık taahhüt imzalayarak promosyon ödemesine sahip olabilirsiniz. Taahhüttü imzalamanız halinde 3 yıl boyunca İş Bankası üzerinden maaş alacağınıza dair söz vermiş sayılırsınız.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN