İslam Memiş 2023'ün en çok satan altınını açıkladı! Ne burma bilezik, ne kelepçeli: Erkekler bile adını ezberledi

İslam Memiş 2023'ün en çok satan altınını açıkladı! Ne burma bilezik, ne kelepçeli: Erkekler bile adını ezberledi

2023'ün en çok satan altınını, Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş açıkladı. Ne burma bilezik, ne de kelepçeli! Erkekler bile onun adını ezberledi! İşte 2023'ün en çok satan altını...

2023 yılı sona ererken, yatırım araçlarındaki performans ve 2024 beklentileri merak konusu oldu. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, borsa, döviz kurları, altın ve gümüş için değerlendirmelerde bulunarak yatırımcılara önemli tavsiyelerde bulundu.

Borsa ve döviz kurlarıyla ilgili değerlendirmelerine başlayan Memiş, Borsa İstanbul'un yaşadığı sert düşüşlere rağmen yatırımcılara cesaret verdi. 2024 yılında borsanın kazandırmaya devam edeceğini ifade eden Memiş, uzun vadeli yatırımcılara düşüşleri alım fırsatı olarak değerlendirmelerini önerdi. Döviz kurlarında ise yükseliş beklentisinin devam ettiğini belirterek, özellikle euro'nun dolara kıyasla daha fazla kazandıracağını vurguladı.

GRAM ALTINDA 2.000 TL TAHMİNİ

gram-altin-fiyati.webp

İslam Memiş, altın ve gümüş fiyatlarıyla ilgili de önemli açıklamalarda bulundu. Ons altının kısa vadeli düşüşlerine rağmen kalıcı olmadığını belirten Memiş, gram altında ise 2024 yılında 2000 lira seviyelerinin görülebileceğini öngördü. Ayrıca, gram gümüşün de değer kazanmaya devam edeceğini ifade etti.

2023'ÜN EN ÇOK SATAN ALTINI EN ÇOK

ajda-bilezik-ne-kadar.webp

Sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamalarla da dikkat çeken Memiş, 2023 yılında en çok tercih edilen altın çeşidini "Ajda bilezik" olarak belirledi. Ayrıca, astar altının da popülerliğini vurgulayarak yatırımcılara 2024 için plan yapmalarını önerdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN