İslam Memiş zengin olmanın formülünü açıkladı! Bunu yapanlar parasını üçe katlayacak

İslam Memiş zengin olmanın formülünü açıkladı! Bunu yapanlar parasını üçe katlayacak

İslam Memiş'in yatırım tavsiyelerine göre, çeşitli portföyler oluşturmak ve kripto para birimlerine yatırım yapmak önerilmektedir. Ancak, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olması ve risk taşıması nedeniyle dikkatli olunması gerekmektedir.

İslam Memiş'in yatırım tavsiyelerine göre, yatırımcıların portföylerini çeşitlendirmeleri önerilmektedir. İslam Memiş, altın ve dolar yerine gümüşe yönelik bir yatırım fırsatı sunmaktadır. Gümüşün 2023 yılında rekor kıracağını belirtmektedir.

İslam Memiş, altın almak isteyenlere 24 ayar astar altın almayı tavsiye etmektedir. Ayrıca gümüşün bu yıl kazançlı bir yatırım olacağını vurgulayarak yatırımcıları gümüşü göz ardı etmemeleri konusunda uyarıyor.

3.jpg

Memiş, fiziki varlıkların önemli olduğunu ve küresel finans sisteminin gelecekte "kontrollü yasaklama" planladığını ifade etmektedir. Bu nedenle fiziki varlıkların önemli olduğunu ve bireylerin bu konuda hazırlık yapmaları gerektiğini belirtmektedir.

Yatırım tavsiyeleri doğrultusunda güncel gram gümüş fiyatları şu şekildedir:

  • 1 Gram Gümüş: 14,7688 TL
  • 5 Gram Gümüş: 73,8440 TL
  • 10 Gram Gümüş: 147,6880 TL
  • 25 Gram Gümüş: 369,2200 TL

Not: Yatırım kararları kişisel tercihlere bağlıdır ve her yatırımcının kendi risk profilini dikkate alması önemlidir. Yatırım yapmadan önce uzman görüşü almak ve piyasa koşullarını değerlendirmek önemlidir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN