İslam Memiş'ten dolar kuru tuzağı! Dolarda 35 TL açıklaması sonrası uyarı yaptı

İslam Memiş'ten dolar kuru tuzağı! Dolarda 35 TL açıklaması sonrası uyarı yaptı

Seçimlerden sonra dolar kuru ile ilgili flaş tahmin! Yaptığı açıklamalarla yatırımcılar tarafından yakından takip edilen Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, dolar kurunda dönen tuzağı açıkladı. Seçimin ardından dövizde yaşanan gelişmeleri değerlendiren İslam Memiş, dolar kurunun değer kaybedeceğini ileri sürdü. Dolarda 35 TL açıklaması sonrası uyarısını yaptı. Köprüden önce son çıkış! Dolar yükselecek mi düşecek mi sorusunu sonunda yanıt buldu!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, seçim sonrası dolar kuru için ilk kez rakam verdi. Dolar kurundaki krizden Türkiye'nin en az hasarla çıkacağını belirten İslam Memiş, piyasalardaki tuzağı açıkladı. Dövizde yaşanan son durumu değerlenen Memiş, dolar kurunun düşeceği tarihi açıkladı. Altın kahini dolarda 35 TL açıklaması sonrası uyarı yaptı. Köprüden önce son çıkış! Peki dolar yükselecek mi düşecek mi? Dolar ne zaman alınır? İşte merak edilen soruların yanıtları ve İslam Memiş'in piyasa yorumu...

Seçim sonuçlarının belli olmasının ardından hızla yükselişe geçen dolar kuru 20,79 lirayı aşmış durumda. Yükselişine hızla devam eden dolar yatırımcısını tedirgin ederken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten yatırım yapacaklara uyarı geldi. 'Dolar tuzağına dikkat' diyerek açıkladı.

"FIRSATLAR ŞİMŞEK GİBİ GELİP GEÇİYOR"

İşte İslam Memiş'in dikkat çeken dolar yorumu ve piyasa değerlendirmesi:

"Borsa tarafında yukarı yönlü hareketler emtia fiyatlarında gümüş ve altında aşağı yönlü hareketler olabilir. Ancak bu fırsatlar şişek gibidir gelir ve geçer. Bu düşüşler geçici olabilir duygusal düşünmemek lazım."

hhjhj-4.jpg

DOLARDA 35 TL AÇIKLAMASI SONRASI UYARI YAPTI

"Doların 30 lira olacak iddialarına çok fazla inanıyorsunuz. Eğer böyle bir inanışınız varsa varınızı yoğunuzu satın gidin dolar alın. İşte bunlar sosyal medya etkisiyle şişirilen iddialar. Döviz bir yatırım aracı değildir."

hjhjhhj-1.jpg

"Bu seçimlerde neyi gördük herkes ekonomi batıyor, dolar şu seviyelere çıkacak diyerek milletin galeyana getirdiler. Bu seçimde kurun yüksek olmasına rağmen ekonominin çok önemli olmadığını gördük. İşte bunu okuyamayanlar ve milleti galeyana getirenler sadece dolar üzerinde bir manipülasyon yapıyorlar. İşte bazıları bu tuzağa düştüler."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN