İslam Memiş'ten gram altın için bomba tahmin! Altın borcu olanlar elinizi çabuk tutun: O tarihten sonra fırlayacak

İslam Memiş'ten gram altın için bomba tahmin! Altın borcu olanlar elinizi çabuk tutun: O tarihten sonra fırlayacak

Altın fiyatlarında sıcak gelişme. Haftanın ikinci iş gününde dalgalı seyrine devam altın fiyatları vatandaşlar tarafından yakından takip edilmekte. Yatırımcılar 'Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?' sorusunu araştırırken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten beklenen açıklama geldi. Gram altın için bomba tahmin! Altın borcu olanlar elinizi çabuk tutun. O tarihten sonra fırlayacak. İşte altın fiyatları ile ilgili son dakika gelişmeleri...

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten gram altın için bomba tahmin! Kimse bunu beklemiyordu. Altın borcu olanlar elinizi çabuk tutun. O tarihten sonra fırlayacak. Peki altın alınır mı, satılır mı? Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? 18 Nisan 2023 Salı günü cumhuriyet, tam, yarım, gram ve çeyrek altın ne kadar, kaç TL? İşte İslam Memiş'in altın tahmini ve güncel altın fiyatları...

ghhghghg-53.jpg

PİYASALARDA SON DURUM NE?

Piyasalardaki son durumu değerlendiren İslam Memiş, "Altın fiyatlarının yeni rekorlarını test ettiği bir haftayı geride bıraktık. Kapalıçarşı'da bozdurma 1320, alma fiyatı 1328, orta ve uzun vadede yeni rekorlar görmeye devam edeceğiz. Hem dolar hem ons tarafındaki yükselişler gram altını pozitif etkileyecek. Geride bıraktığımız haftada ABD enflasyon verisi önemliydi. Şimdi gözler Fed'in mayıs toplantısında. 25 baz puan artırım yapacak mı pas mı geçecek. Muhtemelen 25 baz puan artışla seneyi tamamlayacak. Bu da ons altında yükselişleri destekliyor. Jeopolitik risklerde artışlar da var." dedi.

hjjhhjhj-19.jpg

İSLAM MEMİŞ'TEN GRAM ALTIN İÇİN BOMBA TAHMİN

Gram altın için bomba tahminlerde bulunan Memiş, altın borcu olanları uyardı. Gram altın için tarih veren İslam Memiş, şunları söyledi:

"Ancak bir uyarımız var. Çok yüksek bir rakamda olduğumuz için kısa vadede düzeltmeye ihtiyacımız var. Zamanında altın almamış yatırımcılar için de zaman zaman fırsatlar olacaktır. Önümüzdeki haftalarda buraları beklemeye devam edeceğiz. Kar satışlarında hiç almamış ya da altın borcu olanlar için fırsat olacak. Elinde altın olanlar da yerine koyarız diye bir şey yok. O piyasa bitti, beklemeye devam etsinler. 1450-1550'li rakamlar var önümüzde."

hjhjhjhj-45.jpg

18 NİSAN 2023 GÜNCEL ALTIN FİYATLARI

  • Gram altın fiyatı alış: 1.246,48 satış: 1.246,69
  • Çeyrek altın fiyatı alış: 2.148,00 satış: 2.192,00
  • Cumhuriyet altın fiyatı alış: 8.755,00 satış: 8.887,00
  • Yarım altın fiyatı alış: 4.296,00 satış: 4.378,00
  • Tam altın fiyatı alış: 8.796,00 satış: 8.955,00
  • Ata altın fiyatı alış: 8.711,42 satış: 8.933,86

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN