İslam Memiş'ten zirve seviyesi! Gram altın her dakika kazandıracak

İslam Memiş'ten zirve seviyesi! Gram altın her dakika kazandıracak

İslam Memiş'ten gram altın için 4 kritik seviye geldi. Elinde altın tutanlar için önemli uyarılarda bulunan Memiş, kısa vadeli yatırımcılar içinse korkutan değerlendirmeyi yaptı.

Gram altının kısa sürede 1400 lirayı göreceğini belirten İslam Memiş, yatırımcıları bazı konularda da uyardı. Her düşüşün alım fırsatı yarattığını belirten Memiş, gram altın için kritik seviyeleri açıkladı.

altin-aa-1553624.jpg

GRAM ALTINDA 4 KRİTİK EŞİK

Memiş, gram altındaki yükselişin devam edeceğini belirterek 4 kritik eşiğe dikkat çekti. "Gram altın TL fiyatında 1060 ardından 1090 seviyeleri var. Devamında 1200 sonrasında 1400 seviyeleri var" dedi.

ALTINDA SERT YÜKSELİŞLER DEVAM EDECEK

Altın fiyatlarında sert yükselişlerin devam edeceğini ön gören İslam Memiş, "Yatırımcı elindeki altını bozdurmamalı. Altın almayı ihmal etmiş yatırımcısı her düşüşü alım fırsatı olarak değerlendirmesi gerekiyor." ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN