İstanbul'a farklı asgari ücret mi geliyor? Patronların başkanı açıkladı milyonlarca çalışan heyecanlandı

İstanbul'a farklı asgari ücret mi geliyor? Patronların başkanı açıkladı milyonlarca çalışan heyecanlandı

Ocak ayına sayılı günler kala milyonlarca çalışan vatandaş gözünü açıklanacak olan yeni asgari ücrete dikti. Bu kapsamda yaşanan bir gelişme İstanbulluları heyecanlandırdı. İstanbul'a farklı ücret mi geliyor? İstanbul Ticaret Odası Başkanı Açıklamalarıyla duyanları heyecanlandırdı…

Asgari ücretin belirlenmesi için Asgari Ücret Tespit Komisyonu, geçtiğimiz hafta ikinci kez bir araya geldi. Yapılan 2 görüşme neticesinde henüz bir rakam ortaya çıkmazken, konuyla ilgilenen uzman isimler kendi tahminlerini yayınlamaya devam ediyor. Milyonlarca vatandaş asgari ücrete gelecek olan zammı heyecanla beklerken İstanbul Ticaret Odası Başkanı yaptığı açıklamalarla duyanları heyecanlandırdı.

yeni-proje-4-002.jpg

“ASGARİ ÜCRET 3 VEYA 4 SKALA OLARAK BELİRLENEBİLİR”

Milyonlarca vatandaş Asgari Ücret Tespit Komisyonu'ndan çıkacak zam haberini beklerken İTO Başkanı Şekib Avdagiç'ten asgari ücret önerisi geldi. Avdagiç, İstanbul'daki asgari ücretle 6. bölge teşvikleri kapsamındaki illerdeki asgari ücretin aynı olmaması gerektiğini belirterek, "Nasıl yatırımlar için 1'den 6'ya kadar farklı teşviklerin uygulandığı bölgeler varsa asgari ücret de 3 veya 4 skala olarak belirlenebilir." dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN