Kola, meyve suyu ve buzlu çaya büyük zam! Tarih verildi

Kola, meyve suyu ve buzlu çaya büyük zam! Tarih verildi

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Dündar, yaz sıcaklarında çokça tüketilen Coca Cola, Schweppes, Fanta, Sprite gibi gazlı içeceklere 5 Haziran itibariyle zam geleceğini duyurdu. Fiyatı artan ürünler arasında meyve suları ve soğuk çaylar da var. İşte yeni fiyat listesi...

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı (TBYD) Başkanı Erol Dündar, kutu ve 1 litrelik pet kola fiyatına zam geldiğini duyurdu. Son zamla 0,33 litrelik kutu kolanın fiyatı 30 TL'ye, 1 litrelik kolanın fiyatı ise 35 TL'ye çıktı.

Erol Dündar’ın duyurduğu Coca Cola, Fanta, Sprite, Schweppes marka gazlı içeceklerin 1 litrelik şişelerine gelen zam 1 Haziran itibarıyla geçerli olacak. 0.33’lük ürünlerin zamları ise 5 Haziran’da yürürlüğe girecek.

Cappy marka meyve sularının ve Fuse Tea marka buzlu çayların zamlı fiyatları ise 5 Haziran’dan itibaren geçerli olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN