Küçük çocuktan canlı yayında yürek burkan sözler: Annem karne hediyesi et aldı

Habertürk TV'de Et ve Süt Kurumu'nun piyasaya taze karkas et satışı yapmayı planlaması ile ilgili bir haberde muhabirin müşterilere soru sorduğu küçük çocuğun sözleri yürek burktu. Küçük çocuk "Annem karne hediyesi et aldı" dedi. Muhabir çocuğu karnesinden dolayı tebrik ederken kasap ise, "Karne hediyesi kasap abisinden 3 kalem pirzola" diyerek eti çocuğa uzattı. Haberin videosu sosyal medyada gündem oldu.

Habertürk TV'de yayınlanan 'ESK'nin kararı piyasayı etkiler mi?' başlıklı Et ve Süt Kurumu'nun piyasaya taze karkas et satışı yapmayı planlaması ile ilgili haberde muhabirin kasapta soru sorduğu küçük çocuğun sözleri yürek burktu. Küçük çocuk "Annem karne hediyesi et aldı" dedi.

Muhabir çocuğu karne aldığı için tebrik etti. Kasap ise, "Karne hediyesi kasap abisinden 3 kalem pirzola" diyerek eti çocuğa uzattı.

Bir müşteri ise, "Oğlum askerden gelecek onun için biraz yüklendik" ifadelerini kullandı.

Haberin görüntüleri sosyal medyada gündem oldu.

İlgili Haberler
YORUMLAR (9)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
9 Yorum
Bunlar da İlginizi Çekebilir