Küçük ev aletlerinde büyük indirimi kaçırmak istemeyenler BİM'e!

Küçük ev aletlerinde büyük indirimi kaçırmak istemeyenler BİM'e!

Bu cuma BİM'de küçük ev aletlerinde büyük indirimler var. En ucuz buharlı ütü bu hafta BİM reyonlarında. Uygun fiyatlı yüksek kaliteli Fakir marka buharlı ütü 21 Ocak 2022 Cuma günü BİM'de satışa sunuluyor. Buhar ayarlı dikey buhar çıkışıyla 350 mililitre su kapasitesiyle su damlatmaz ve kirece karşı koruma özellikli Fakir DB1109B model buharlı ütü raflarda yerini alıyor. Bu özelliklerin yanı sıra Fakir buharlı ütü, ayarlanabilir termostat ve kolay ütü imkanı sunan kaygan seramik tabana sahip.

Haftalık yayınlanan BİM aktüel ürünler kataloğu, 21 Ocak 2022 Cuma günü gelecek olan ürünlerin tanıtımı ve satış fiyatlarını göstermek için yayınlandı. Bu hafta BİM'de, buharlı ütü fiyatları arasındaki en uygun ve kaliteli seçeneklerden, Fakir buharlı ütü satışta. Alcatel Go 1 cep telefonu, Led dekoratif aydınlatıcı, Schwartz marka çok fonksiyonlu dikiş makinesi, Fakir rendeli blender seti, Kiwi katı meyve sıkacağı, Kumtel turbo fırın, beyaz cam davlumbaz ve beyaz cam set üstü ocak gibi pek çok ürün BİM aktüel ürün reyonlarında yerini alacak.

b3-copy.jpg

FAKİR DB1109B BUHARLI ÜTÜ ÖZELLİKLERİ

* Seramik taban

* Ayarlanabilir termostat

* Buhar ayarı

* Dikey buhar çıkışı

* Kendi kendini temizleme

* 350 ml su tankı kapasitesi

* Su damlatmama

* Kirece karşı koruma

* Devamlı buhar oranı 25 g/dk

* Şok buhar oranı 130 g

* 1800 - 2000 watt

FAKİR DB1109B BUHARLI ÜTÜ NE KADAR?

BİM'de 21 Ocak Cuma günü aktüel reyonlarında yerini alacak Fakir buharlı ütünün satış fiyatı 299 TL.

fakir-utu.jpg

BİM'DE BU HAFTA İNDİRİMLİ ÜRÜNLER NELER?

BİM'de 21 Ocak Cuma günü itibarıyla bir hafta süre boyunca satışta olacak ürünlerin tanıtıldığı aktüel ürün kataloğu yayınlandı. Bu hafta BİM'de Fakir buharlı ütünün yanı sıra, Fakir 4 bıçaklı, paslanmaz çelik blender ve Kiwi meyve sıkacağı satılacak. Küçük ev aletleri ile birlikte teknolojik mutfak ürünlerinin satışı da gerçekleşecek. BİM'de bu hafta, Kumtel gaz emniyet sistemli, otomatik çakmaklı beyaz cam set üstü ocak ve Kumtel davlumbaz da indirimli mutfak teknolojileri arasında satılacak.

BİM aktüel ürünler kataloğunda yer alan teknolojik ürünlerin fiyatları şöyle:

Alcatel GO 1 Cep Telefonu: 1.299 TL

Led Dekoratif Aydınlatma: 99.90 TL

Kumtel Turbo Fırın: 499 TL

Kumtel Beyaz Cam Davlumbaz: 399 TL

Kumtel Beyaz Cam Set Üstü Ocak: 649 TL

Fakir Rendeli Blender Seti: 499 TL

Kiwi Katı Meyve Sıkacağı: 349 TL

BİM 21 OCAK 2022 CUMA AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU

b1-copy.jpgb2-copy.jpgb3-copy-001.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN